Miért büntetik a végzős diákokat, szüleiket a Szalagavatóval?
A szülőnek drága mert ez több tízezer forintba kerül neki, a diáknak büntetés mert egy hivatalos program címszó alatt kötelessége végigtáncolni, illetve betanulni. (Akárcsak Ballagásnál) Cserébe kapnak egy kb 2 órás rendezvényt és ennyi. (Talán még a ruha ha nem volt kölcsönözve, bár "kissé" soknak tartom kb 50 ezer Ft-ért cserébe. Más kézzel fogható haszon nincs belőle)
Voltaképpen a felfogásomban ez valahol egy büntetés, ami ellen nem sokat lehet tenni, túl kell esni a dolgon és utána soha többé nem kell foglalkozni a dologgal. (Ez benne a legjobb szerintem) Nektek mi a véleményetek erről?
szerintem a világ legnagyobb hülyesége kihagyni, egy hatalmas nagy élmény, sok sok hülyéskedéssel
nekem idén volt, és imádtam, minden egyes pillanatát, gyönyörű volt :)
Szerintem a világ legunalmasabb dolga, én bealudtam miközben hátul várakoztunk, hogy felmehessünk szalagtűzni. Ráadásul nekem a tanárok kötelezővé tették, hogy részt vegyek, különben ment volna a kicseszés a részükről. De táncolni nem táncoltam és kötelező volt fizetnünk az idióta öltönyért és a terembérlésért, stb... Azt nem értem, hogy minek az öltöny, mert drága és csak néha veszi fel az ember, kényelmetlen is. És azzal ne jöjjön senki, hogy érettségire úgyis kell, mert ez is az idióta hagyományok berögzülése, hogy érettségin egy kényelmetlen, meleg ruhában kell 30 fokban lenni. Nevetséges.
A kb 50 ezret én is soknak tartom, tekintve, hogy a családok nagy része nem engedhet meg annyit magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!