Mit csináljak? Elfogadjam?
8.-os vagyok, és öt db 4-esem volt félévkor. Egy jó gimibe szeretnék menni,de valószínűleg nem vennének fel, mert angolra nagy a túljelentkezés, de anyukám megtudta, hogy úgy lehet bekerülni, hogy be kell menni az igazgatóhoz és egyszerűen meg kell kérni. Most mit csináljak? Elfogadjam az ajánlatát? Gyerekkori álmom ez a suli! Gyötörni fog a bűntudat?
Előre is köszi!
Nem igazán értem, hogy miért gyötörne a bűntudat...?
/első/
Először is, anyád gerinctelen, másodszor itt nem az a probléma, hogy te jogtalanul jutsz be, hanem az, hogy ezzel pont TE fogod tönkretenni valaki más gyermekkori álmát, valaki olyanét, aki tényleg megérdemli, hogy bekerüljön, mert meg van a megfelelő pontszáma.
Továbbá mi van ha kacsa? Ha én lennék az igazgató, és valami ostoba pletyka alapján egy kis 14 éves takony egy ilyen kéréssel bepofátlankodna hozzám, akkor az lenne a legkevesebb, hogy elintézzem, hogy NE kerüljön be az iskolába, mert erkölcsileg egy NULLA, sz@r ember, nem méltó az iskolához, aki ráadásul még engem is annak néz, továbbá ha véletlenül bekerülne, akkor talán még rólam is elhíresztelné valaki, hogy korrupt vagyok.
Te is tudod szerintem hogy az "egyszerűen meg kell kérni" alatt mit értett az aki anyukádnak mondta.Aki ezt megcsinálta,nem fogja bevallani hogy korrupt.
Ha tényleg csak meg kéne kérni akkor mindenki így csinálná.
Nem akarlak ezzel bántani, de jogos amiket itt az előttem lévő válaszolók is mondtak!
Tenni kellett volna érte,többet kellett volna tanulni! Az esélyed meg volt! Azt veszik fel aki jobb, én még ilyet nem hallottam hogy csak úgy vlki bemegy az igazgatóhoz és megkéri hogy vegyék fel a fiát/lányát.Nem így mennek a dolgok, az életben se jöhet mindig össze az amit akarunk. Ha pedig bunda alapján jut be valaki egy jó gimibe az elszégyellheti magát. Ideje mindenkinek van mint a tenger, mindenki maga dönti mire használja vagy pocsékolja!
Ha anyukád így értesült, és ez biztos, hogy így működik, akkor bementek ls kész. Kihasználod a lehetőséget és ennyi. Aki meg mindenfélét rádkiabál, az menjen a
FENÉBE, majd akkor tegye, ha életében soha semmilyen betyárságot nem követett el, ami nem valószínű, mert akkor ezek lennének a makulátlan szentek. Egyébként meg ezzel a bizivel , ha van mögötte tudás, bárhol helytállsz, ne aggódj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!