Ki az a Dr. Vasas Lívia? És mit lehet tudni róla?
Dr. Vasas Lívia életpályája:
•1968 Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi majd Bölcsészettudományi karán végzett 1968-ban.
•1968-1978 közötti tíz évnyi időszakról nincsen információm!
•1978 Biológia és kémia szakos középiskolai tanári diplomát szerzett, doktori disszertációját genetika és antropológia szakterületen írta és szerezte 1978-ban. Pályáját biológusként kezdte a RICO Kötszerművekben, majd a Balassagyarmati Városi Tanács Kórház Központi Laboratóriumában.
•1981-től 9 évig könyvtáros volt a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtárában. 1983-ban szakinformatikusi oklevelet szerzett.
•1993-ban könyvtárosi oklevelet, majd 2004-ben könyvtártudományi szakterületen PhD fokozatot szerzett. Tanulmányait 1996 és 1999 között több idegen nyelvű továbbképzésen fejlesztette tovább, marketing és menedzsment témákban.
• 1990-ben kapott könyvtárigazgatói,
• 2001-ben főigazgatói kinevezést a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtárában.
Jó akkor Kronológiai sorrendbe teszem:
Dr. Vasas Lívia életpályája:
•1968 Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi majd Bölcsészettudományi karán végzett 1968-ban. Biológia és kémia szakos középiskolai tanári diplomát szerzett, doktori disszertációját genetika és antropológia szakterületen írta és szerezte. (24-éves volt ekkor)
•1968-1978 közötti tíz évnyi időszakról nincsen információm! (34-éves volt ekkor)
•1978-ban. Biológusként dolgozott a RICO Kötszerművekben, majd a Balassagyarmati Városi Tanács Kórház Központi Laboratóriumában.
•1981-től 9 évig könyvtáros volt a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtárában. (37 éves volt ekkor)
•1983-ban szakinformatikusi oklevelet szerzett.
•1990-ben kapott könyvtárigazgatói kinevezést (46 éves volt ekkor)
•1993-ban könyvtárosi oklevelet szerzett (49-éves volt ekkor)
•1996 és 1999 között tanulmányait több idegen nyelvű továbbképzésen fejlesztette tovább, marketing és menedzsment témákban. (55 éves volt ekkor)
• 2001-ben főigazgatói kinevezést szerzett a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtárában. (57 éves volt)
• 2004-ben könyvtártudományi szakterületen PhD fokozatot szerzett. (60 éves volt ekkor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!