Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kaphat a baba olyan...

Mikortól kaphat a baba olyan ételt, ami fúrt kút vizéből van? Elég vasas.

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Ha a vizet felforralod főzés közben,akkor bármikor.
2011. szept. 6. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem ilyen egyszerű. Nálunk a fúrt kút vize kristálytiszta, bevizsgáltattuk, és kiderült, hogy iszonyat nitrátos, és egyéb ásványi anyagok is óriási koncentrációban találhatók meg benne. Az ANTSZ vizsgálatának végeredménye, szakértői véleménye azt tartalmazta, hogy gyerekeknek még fürdésre sem ajánlott.

Tehát ha bevizsgáltatod, és fogyasztásra alkalmasnak minősítik, akkor mehet.

2011. szept. 6. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

úgy van ahogy a 2. válaszoló írta.

nálunk az van, hogy gyerekek (nem babák!) sem ihatják, de felnőttek igen

2011. szept. 6. 15:25
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.Eddig babavízzel főztem neki a kis adagjait,de már elmúlt 1 éves,most már azt eszi amit mi,hordjuk a vezetékes vizet abból főzünk.Kíváncsi voltam más hogy csinálja.A bevizsgáltatás mennyibe kerül?Sok idő mire elvégzik?
2011. szept. 6. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan nem tudom, mennyibe kerül, mert nekünk ismerős csinálta, és ingyen volt. Annyi, hogy max. 24 órával azelőtti lehet a víz, az a legjobb, ha 12 órás - teletöltesz egy másfél literes flakont, és 12 órás állás után kezdjék el vizsgálni. 3 nap után kézhez kaptuk az eredményt.

Kérdezd meg az ANTSZ-t, telefonon biztos megmondják.

2011. szept. 6. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!