Könnyen tanulni? Tippek?
Figyelt kérdés
A gondom az lenne, hogy nagyon nehezen tanulok. Sok minden van a fejemben és elég nehéz a tanulásra koncentrálni. Hogy tudnék könnyen tanulni? Vagy mindent kiüríteni a fejemből, hogy csak a tanulásra figyeljek oda. Segítsetek, kérlek :(
14/L
2012. febr. 27. 14:29
1/3 anonim válasza:
Ha problémáid vannak,és amiatt nem tudsz tanulni,akkor az elég nehéz,viszont ha csak úgy tele van a fejed,akkor tanulás előtt próbálj rákoncentrálni lelkiekben,hülyén hangzik,de hátha segít :D utána leülsz,és csak arra figyelj,ne hagyd,h bármi elvonja a türelmed,ha tudsz tanulni zene mellett,akkor tegyél be ilyen relaxálós zenéket,ha nem akkor pedig próbálj félrevonulni,és szólj a a családnak,h ne zavarjanak
remélem vmennyit segítettem :)
2/3 anonim válasza:
nekem mindig az segít hogy arra gondolok, minél többet megtanultam már az anyagból, vagy minél hamarabb kezdem, annál hamarabb végzek! (Persze ez nem azt jelenti hogy csak felületesen átolvasom)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. febr. 28. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!