Jó, ha ebből a könyvből készülök fel az emelt biosz érettségire?
a növény és állattant a szerényis nagy fehér könyvből tanulom,azt mondta a tanárom,hogy az elég. Viszont embertant,biokémiát eddig a középiskolás könyvemből tanultam,de az csak középszint.IGaz hozattam hozzá másik könyveket,de ott meg oylan részletességgel van leírva,hogy az meg már sok. Igy ugy döntöttem hogy megrendelem a mozaikos :Biológia 11. - A sejt és az ember biológiája-t.
szerintetek jó ez a könyv?? én ugy gondoltam hogy ezt megtanulom, és még max hozzáolvasok a vaskos könyvemből,de mégis megnyugtató,hogy tudom,ezt kell tudnom,mert ebben van a követelmény,minthogy ész nélkül irogatok ki mindenféléket,és lehet azok nem is kellenek.
emellett még most fogom megrendelni a 130 biológia emelt tételes könyvet. Az viszont nem tudom mire jó,mivel már olvastam,de fuhh....nagyon durva :S
ezek nagyon jó könyvek mármint ez a sorozat mozaikost nem ismerem.
a 130 tételes is nagyon jó, de miaz hogy nem tudod mire?! így akarsz érettségire menni. átnézhetnéd mondjuk a követelményrendszert és akkor tudod hogy mit kell megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!