Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » E-felvételi ezzel kész van?

E-felvételi ezzel kész van?

Figyelt kérdés
Ellenőriztetés és hitelesítés menüpontot megnyomtam, kinyomtattam a hitelesítő adatlapot és el is küldtem az Oktatási Hivatalnak! Ezzel kész van a jelentkezés vagy még esetleg van valami?
2012. febr. 23. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezzel kész van, majd küldenek levelet, ha akarnak valamit.
2012. febr. 23. 21:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha be is fizetted, akkor igen.
2012. febr. 23. 21:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen be is fizettem :) Köszönöm a segítséget, akkor mostmár megnyugodtam, hogy minden jó és kész a jelentkezés ;)
2012. febr. 23. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy kérdésem lenne: neked meddig tartott a hitelesítés folyamata? Én nemrég lettem kész az elelnőríztetéssel, rámentem arra, hogy hitelesítő adatlapot kérek, de ezután egy ideje nem történik semmi, alul (a hitelesítő adatlap menüpont helyett) egy kérjük várjon felirat van már egy jó ideje (min. fél óra)... neked mennyi idő volt, amíg kiadta a hitelesítő dokumentumot?

Előre is köszi!

2012. febr. 23. 21:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Ahogy megnyomtam az ellenőriztetést rá pár másodpercre már lehetett is nyomtatni a hitelesítő adatlapot, nekem gyors volt minden, de én nem ma nyomtattam, hanem kedden! Sztem neked azért lassú, mert levan terhelve a rendszer, mindenki az utolsó pillanatra hagyta és most csinálják! Ha kicsit később próbálod ( késő este ), akkor sztem neked is pörögni fog! Sok sikert, remélem sikerül! :)
2012. febr. 23. 21:42
 6/9 anonim válasza:

21:36-os vagyok!

Találtam egy másik kérdést, amiben körülbelül ugyanezt írják le az emberek...

Hát, reménykedjünk!:)

Köszönöm válaszod! SOk sikert a felvételihez!

2012. febr. 23. 21:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért ezt a választ kapod mindenkitől, mert tuti ez a baj! Gondolhatod mennyien most akarnak hitelesíteni? Épp most olvasom én is, hogy sokaknak nehezen megy a leterheltség miatt a hitelesítés! (Legalábbis ezt hisszük, hogy ez miatt!) :P Neked is sok sikert a felvételihez!
2012. febr. 23. 21:56
 8/9 anonim válasza:

Nekem épp most oldódott meg minden - hál' Istennek!

Köszi!:)

2012. febr. 23. 22:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Szívesen ;)
2012. febr. 24. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!