Félek a tesi óráktól, mit tegyek?
ez teljesen normális. legalábbis én is ilyen vagyok :) soha nem voltam sport ember, én csak jógázni és aerobicozni szeretek. erre rájött a tanár is pár hét után..:D magasugrást egyszer próbáltam,már a fél méter sem ment, leültem a padra. szertornánál nekem tériszonyom volt már kicsit magasban is. leültem a padra. általában ilyenkor kiegyeztem a tanárral hogy csinálok 100 felülést,vagy hasonló. én is félek egy csomó sporttól, ezeket a tesiórákat nem nekem találták ki.
amikor megtudtam,hogy még közgáz egyetemen is kell tesi sokkot kaptam :) aztán megszerettem, gerinctornára, meg jógára jártam :)
ne stresszelj! próbálj beszélni a tesitanárral. ha tényleg aranyos kedves jóarc,akkor meg fog érteni ;)
Jájj én a cigány kerékkel vagyok bajban mindig elborulok xD
Bár nem érdekel mert nem zavar ha esek és az se, hogy röhög mindenki. xD
Amúgy zárj ki mindent!
Nézd meg ( a teljes filmet is ajánlom) http://www.youtube.com/watch?v=2ToLDiH1O7s
"Add át magad az élménynek"
Én gyűrűzni imádok mondjuk csak mióta új tanárunk van.. ő nem csak felrak a gyűrűre hanem magyaráz és segít.
Sokkal jobb.
Mindent próbálj meg max nem sikerül. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!