Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Félek a tesi óráktól, mit tegyek?

Félek a tesi óráktól, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen rettegek a tesi óráktól, legfőképp a szertornától.. nem vagyok egy lusta ember, és szívesen mozgok is, de az ilyen veszélyes dolgokat nem bírom! Ráadásul nem tehetem meg azt, hogy na, akkor tojok a tesitanárra, mert egész kedves, mondjuk, és ő az első tesi tanár, aki nem utál.. A magasugrást azt soha nem tudtam megcsinálni, és társait sem.. Félek, hogy kiröhög az osztály, és esetleg eltöröm a nyakam, egyebek.. nem tudom mit tegyek, erre az időre szerintem sehogy nem tudok felmentést szerezni.. de ha odamegyek a tanárhoz, hogy inkább adjon egyest, és futok iskolaköröket, ahogy ismerem, nem mondaná, hogy oké, hanem azt hogy próbáld meg, meg nem hiszi, hogy nem tudom.. de mint mondtam, nagyon félek a többiektől, hogy kiröhögnek, nem tudom mit csináljak..
2012. febr. 23. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
ess pánikba!
2012. febr. 23. 21:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Te figyelj már, ha ilyen degenerált vagy, akkor mit keresel ezen az oldalon? Nem keverted véletlenül össze valamelyik más, pont neked való oldallal?
2012. febr. 24. 06:14
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
ne legyél már ekkora beszari wazze. semmi rossz nem fog történni.
2012. febr. 24. 06:48
 4/12 anonim ***** válasza:

ez teljesen normális. legalábbis én is ilyen vagyok :) soha nem voltam sport ember, én csak jógázni és aerobicozni szeretek. erre rájött a tanár is pár hét után..:D magasugrást egyszer próbáltam,már a fél méter sem ment, leültem a padra. szertornánál nekem tériszonyom volt már kicsit magasban is. leültem a padra. általában ilyenkor kiegyeztem a tanárral hogy csinálok 100 felülést,vagy hasonló. én is félek egy csomó sporttól, ezeket a tesiórákat nem nekem találták ki.

amikor megtudtam,hogy még közgáz egyetemen is kell tesi sokkot kaptam :) aztán megszerettem, gerinctornára, meg jógára jártam :)

ne stresszelj! próbálj beszélni a tesitanárral. ha tényleg aranyos kedves jóarc,akkor meg fog érteni ;)

2012. febr. 24. 19:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak, aki meg előtte válaszolt, nem tudom mit keres itt, de a helyébe inkább disztingválnék, mellesleg megtanulnék írni, és értelmes választ adni, bár amekkora agya neki lehet, valószínű , hogy ez elég megerőltető feladat lenne számára... Az utolsónak még egyszer köszönöm!:)
2012. febr. 25. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem is attól félsz hogy nem tudod megcsinálni, ha hanem attól hogy kinevetnek? egyszerű a megoldás! Zárjál ki mindent az agyadból amikor a gyakorlatokat végzed. Biztos lesznek emberek akik nem tudják megcsinálni, azok nem nevetnek ki, higgyél magadban és próbáld meg! Legrosszabb esetben is röhögnek egyet hogy nem tudod megcsinálni, utána úgy is elfelejtik!
2012. febr. 25. 14:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Már volt tesink, és hál' istennek sokaknak nem ment, úgyhogy nem voltam egyedül.. Köszi a választ, és igazad van, maximum egyet röhögnek, és kész.:)
2012. febr. 26. 07:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Jájj én a cigány kerékkel vagyok bajban mindig elborulok xD

Bár nem érdekel mert nem zavar ha esek és az se, hogy röhög mindenki. xD

Amúgy zárj ki mindent!

Nézd meg ( a teljes filmet is ajánlom) http://www.youtube.com/watch?v=2ToLDiH1O7s

"Add át magad az élménynek"

Én gyűrűzni imádok mondjuk csak mióta új tanárunk van.. ő nem csak felrak a gyűrűre hanem magyaráz és segít.

Sokkal jobb.

Mindent próbálj meg max nem sikerül. ;)

2012. febr. 27. 16:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Megértem a gondodat. Én is így voltam vele régen. Amikor szertornát vettük akkor én úgymond kimaradtam a gerendás gyakorlatból pontosan a tériszony miatt. Mivel a tesitanárom rájött a gondra mert egyszer rá kellett másznom akkor mondta hogy arra kitalál nekem valami mást. Szertornából csak a talajt meg a szekrényugrást kellett megcsinálnom a többinél vagy segéd voltam, vagy egyéb más feladatot kaptam. A lényeg az hogy először próbáld meg a tanár úgyis látni fogja hogy félsz tőle, nem bírod és tudni fogja hogy mikor kell erőltetni és mikor nem.
2012. febr. 29. 12:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D Rájöttem, nem is olyan nehezek, és szerencsére nem kell mindenki előtt szerencsétlenkedni, mert mindenki máshol van, így nem nézik mit csinálok.. Még egyszer köszi!:D
2012. márc. 1. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!