Párhuzamosan a 2 szak? (gazd-men, nemz. Tan. )
Figyelt kérdés
Idén valószínűleg felvesznek gazdálkodási és menedzsment szakra, jövőre pedig szeretnék jelentkezni nemzetközi tanulmányokra. Az lenne a kérdésem, hogy párhuzamosan mennyire bírnám ezt a kettőt, összeegyeztethetőek azért? Tudom, hogy nem ismertek, de azért úgy kb-ra ha lenne valami tipp...megköszönném :)2009. jún. 5. 01:45
1/4 anonim válasza:
én tudom magamról, hogy nem birnám. levelezőre járok, ami igaz havonta néhány napot vesz csak el, de mellette dolgozom, gyerekeim vannak és háztartást vezetek. ebbe nem férne bele egy párhuzamos szak. de van pl. olyan osztálytársam, nem is egy, aki vígan tud két szakra járni, - ráadásul 2 egymástól 100 km-re lévő főiskolán -mert olyanok a körülményei, hogy be tudja vállalni és megbirkózik vele. azt elsősorban te tudod, hogy van e elég időd, mik a napi feladataid, dolgozol e mellette, ha igen, mennyire rugalmas a munkahelyed, jut e elég időd a tanulásra, stb. nekem család mellett nehéz lenne, de ha te "egyedülálló" vagy és tényleg belefér az idődbe, csak ajánlani tudom, hogy próbáld meg, legfeljebb leadod az egyiket, ha nem megy, de egy próbát mindenképp megér.
2/4 anonim válasza:
Attól függ. Pl. ha nincs gyereked, akkor lehet, hogy bírni fogod. Én most végeztem a fősulin (két napja államvizsgáztam), és elmondhatom, hogy két gyerek mellett én nem bírtam volna még egy szakot rendesen elvégezni.
Szerintem fontosabb az, hogy azt az egyet rendesen megtanuld, mint hogy legyen két papírod, de azt se tudd, hogy miről szól.
3/4 anonim válasza:
Állítólag a nemzetközi tanulmányok pont olyan szak, ami csak másoddiplomának jó:D Saját tapasztalatom nincsen:)
4/4 A kérdező kommentje:
Egyedülálló és csak 18, tehát nincsenek gyerekek :) Az NT én is csak azért szeretném másoddiplomának, mert érdekel, de tudom, hogy önmagában az a diploma kevés lenne..köszi! :)
2009. jún. 5. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!