Két egyetemi szak párhuzamosan ingyen? Bövebben lent.
engem az érdekelne, hogy ha most igazgatásszervezö szakra járok..1. éves v.ok...akkor jövöre elkezdheem e párhuzamosan a jogász szakot ingyen. mert én ugy tudom ha 3 ik félévbe felveszek egy másik szakot akkor ingyen tudom csinalni a kettöt egyszerre? viszont halotam most ilyet h ezen nemrég változtattak és nem lehet. pedig nagy hasznos lenne és megérné. kérem csak azok irjanak akiknek biztos infojuk van ezzel kapcs v tapasztalatbol beszélnek. és olyan kommentekre nem vagyok kivancsi , hogy nem fogom birni a kettöt egyszerre meg igy nehéz meg ugy nehéz..tudom mit akarok:) csak az érdekel h lehetséges e ez ingyen megoldani??
elöre is köszönöm mindnekinek a hasznos válaszokat:)
Jogász szak meg igazgatás szervező?
2 jogi szak egyszerre? Legtöbben képtelenek elvégezni a jogot, mert olyan nehéz, és annyi anyag van belőle.
Ez ált úgy működik, hogy másik szaknak egy nyelv szakot jelölnek be. Az még megcsinálható ha odafigyel az ember.
Az állam összesen 12 félévet támogat... Számold ki.
direkt leirtam h nem véleményekre meg talalgatásokra vagyok kivancsi hanem konkrétumokra v tapasztalatokra..de látom fölöslegesen..:S
ezért várom tovabbra is a válaszokat:)
lehet, csak az a lényeg hogy egyszerre fejezd be őket.
Addig ingyenes, míg beleférsz a 12 állami félévbe, illetve amíg nincs meg a diplomád.
szóval ha egyszerre fejezed be őket, a 12 féléven belül, akkor mehet ingyen. ha nem, és a egyiket hamarabb befejezed, akkor már a másiks zak után a maradék féléveket ki kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!