A nyelvszakok azok "büfészakok"?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az az igazság,hogy tényleg csak nyelvből vagyok iagzán jó, de nem tudom,hogy ezért érdemes-e végigürcölni 3 évet a főiskolán, hogy legyen egy bölcsész diplomám ami azért nem egy konkrét szakmát jelent , mint pl. ügyvéd vagy orvos vagy mérnök. Lehet,hogy inkább nyelviskolában kellene 3 nyelvet megtanulnom és főiskolán meg más szakot választani, mert én nem akarok tanár lenni, tolmácsképzés meg elég nehéz és nem érzem azt,hogy én annyira tolmács szeretnék lenni, bár jobb mint a tanár. Szóval csak azért mennék nyelvszakra, mert nyelvből vagyok jó és nem azért mert érdekel. Még az anglisztikával vagyok úgy,hogy egyes részei még érdekelnek is, pl. angol nyelvű országok civilizációja, mert az tanultam középiskolában, de ez csak egy tantárgy a sok közül. Igazából két lehetőségem van , vagy angol szak, vagy spanyol szak, ezekből van emelt érettségim, de az angollal szerintem túl sokat nem érek, mert már sokan beszélik, spanyolba meg félnék belevágni mert a tudásom csak megközelíti a középfokot. Nem tudom,hogy így hogy érteném meg a spanyol nyelvű órákat.
Eléggé szorít már a határidő és nem tudom,hogy mi legyen. Mindenképp jelentkezni szeretnék mert már 2 évet hagytam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!