Jártatok már így?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem az Apáczai gimibe (Budapest). Ma hívott egy nő, hogy nem jó felvételit írtam, nem központit, hanem tehetséggondozót kellett volna. Ma ment egy hivatalos levél az igazgatóhoz, aztán majd meglátjuk. Vélemény, javaslat?
2012. febr. 17. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Biztosan ki volt írva a felvételi tájékoztatóba vagy a honlapra,hogy tehetséggondozót kérnek.Szerintem nem fogják elfogadni,hiszen a tehetséggondozós sokkal nehezebb.
2012. febr. 17. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Központit nem írtál cska tehetség gondozót? Hát akkor az elég nagy szívás. De ha máshogy van, akkor lehet egészen más a helyzet.
2012. febr. 17. 16:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Na, szóval. Azt mondtam, hogy központit írtam, és NEM tehetséggondozót (amit kellett volna). Megnéztem a suli honlapját is, ahol nuku információ erről. Tehát józan ésszel végiggondolva mi következik ebből? Hogy általános felvételi írására számítottam. A nő viszont telefonon azt mondta, hogy a honlapon fenn van ősz óta, de ott nincs semmi. Én nem találtam, de tessék nézzétek meg: apaczai.elte.hu ! Felvételizőknek rovat.
2012. febr. 17. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"A 9. évfolyamra jelentkezı tanulóktól írásbeli vizsgaként a tehetséggondozó központi felvételi írásbeli

vizsga eredményét kérjük."

Csak másfél percet kellett kicsit kutakodnom és tényleg ott van. Ne haragudj, de ha elutasítanak akkor teljesen jogosan teszik.

2012. febr. 17. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Szegénykém, ez szívás. :S De tényleg ott van a honlapon, tudhattad volna, már 3 éve van tehetséggondozó (emlékszem, én az első körben írtam :D) szóval nem hiszem hogy elfogadják, bár ki tudja, remény mindig van.

Ezenkívül milyen sulikat jelöltél még meg?

2012. febr. 17. 19:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Öt éve szeretnék odamenni. Én pedig most hallottam először arról, hogy ott tehetséggondozás van. De nem baj, most már ezt is tudom. :) Van még: Szilágyi Erzsébet (Eger) és Gárdonyi Géza (Eger). Elvileg a Gárdonyi már biztosan meglesz. :)
2012. febr. 18. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!