Fel lehet készülni egy középszintű érettségire úgy két és fél hónap alatt?
Figyelt kérdés
Kémiából kellene érettségiznem. Ha most elkezdek rá készülni gőzerővel, van rá esély, hogy a májusit sikerül jól megírnom? Gimiben jól ment a kémia, napi 5-6 órát tudnék rá kb. Tanár nélkül készülnék. Vélemény? :)2012. febr. 17. 13:26
11/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy gondoltam, hogy menni fog. :) Viszont sajnos már tárgytalan a kérdés, már beadtam a jelenkezést máshová, és ezek szerint módosítani már nem tudom.
2012. febr. 19. 17:56
12/15 anonim válasza:
és most hova jelentkeztél? nem orvos szerettél volna lenni? :/
13/15 A kérdező kommentje:
Egészségügyi karra adtam be, ápolónőire. De, orvos szeretnék lenni, de úgy néz ki erről az évről már lecsúsztam. Mindenesterre nem esek pánikba, van egy szabad évem, úgyhogy vagy maradok még kint dolgozni egy évet, vagy beadom itt kint a jelentkezést az orvosira (a téli szemeszterre nyár elejéig kell leadni itt, ahogy olvastam).
2012. febr. 19. 18:49
14/15 A kérdező kommentje:
(A jeletkezést eü karra már korábban beadtam, még januárban, mondván hogy csak jó lenne egyetemre menni, de ugye orvosihoz kell a kémia/fizika. A gondolat, hogy simán csinálhatnék addig kémia érettségit is, most jött, nem olyan régen. De már jelentkezés le volt adva, be volt fizetve, minden el volt intézve.)
2012. febr. 19. 19:00
15/15 anonim válasza:
Ha nem veszel el a részletekben (és nem raknak össze olyan szemét írásbeli feladatsort, mint a tavalyi), akkor simán :)
Napi 5-6 óra tanulással, ha gimiben jól ment, akár 2 hét alatt is x'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!