Milyen sorrendben irnátok be a jelentkezésbe a sulikat a helyemben?
1.SE:dietetikus
2. SZIE: épitett környezetmérnök asszisztens
3. WJLF: környezettan
Ez az én sorrendem,csak a problémák a következők:
Dietetikus szak nagyon érdekel,de azon havonta egy hetet kell bent lennem. 3hónapig. S ez nehéz szinte lehetetlen megoldani a 2.5 éves mellett. Ugyanis nem bölcsis,s mivel nincs melóhelyem nem veszik be.(Még csak 22 hós,de mire odajutunk szeptemberben lesz 2.5)
Szie: tetszene ez is de ez levelezőn megy,ergo péntek és szombat. Ez még valahogy megoldható apukával... Hogy vegyen arra a pár napra szabit..
WJLF: ez csak egy ötlet,mert tetszik amit tanitanak és könnyen el tudnék lehet vele helyezkedni annak ellenére hogy gyakori szak.
Nem maradtam még le róla mert 24-ig lehet beadni a papirokat, s már elkezdtem kitölteni..Mit javasoltok?
A kérdésre nem válaszoltam, bocs. :)
Szóval az első az, amit te is írtál, én másodiknak írnám a környezettant, és utoljára az asszisztenst, de azt hiszem csak azért, mert arról még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!