Ha egy tárgy az első év végén nem sikerült és a mostani CV-s vizsga pedig nem lett meg, akkor miért egyéni konzultációval lett meghirdetve az a tárgy CV helyett?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 16:27
1/5 A kérdező kommentje:
úgy hogy most tudnék belőle vizsgázni menni? :)
2012. febr. 11. 16:29
2/5 A kérdező kommentje:
mit tehetnék mert ahogy a kérdésban is leírtam ebből a tárgyból a vizsgán első év végén nem tudtam részt venni szeptemberben lejelentkeztem mert nem tudtam rá felkészülni, most a télen nem sikerült. Ez a tárgy egyébként ráépülős és most az őszi félévben nem tudtam emiatt a ráépülőt felvenni :( Emiatt mennyit csúszhatok? És nem értem, ha megvan belőle az aláírásom most egyéni konzultécióval kellett volna felvennem?
2012. febr. 11. 16:41
3/5 A kérdező kommentje:
mert csk két hely volt rá egyéni konzultációval meghirdetve ? :)
2012. febr. 11. 16:42
4/5 anonim válasza:
Arra gondoltál már, hogy a tanároddal beszéld meg ezt a problémát?!
Nekem eddig többször is bevált...
5/5 A kérdező kommentje:
köszi :( csak kíváncsi voltam más hogy járt el hasonló esetben :(
2012. febr. 11. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!