Ha csinálok egy érettségit bioszból, úgy hogy már leérettségiztem tavaly és rosszul sikerül, akkor ha akarom nem számít az egész?
Figyelt kérdés
Tehát akár "szét is téphetem"?2012. febr. 8. 20:25
1/3 anonim válasza:
atyaég szebben is fogalmazhatnál
hova akarsz jelentkezni vagy minek kell a biosz?
gondolom nem poénból akarsz menni, am meg ha olyan rossz lesz akkor a következő érettségi időszakban lehet javítni senkit nemfog érdekelni, hogy sikerült csak a te érdeked a felvételi miatt.
hameg valami teljsen más szakra mész pl villamosmérnök na oda biztos nem követelmény a biosz ergo lehet belőle akármiylen rossz eredményed oda a matek kell meg fizika (fogalmam sincs ott mit kérnek csak a példa kedvéért)
2/3 A kérdező kommentje:
humánkineziológiára, és ugyan nem kötelező, de ha jobb lesz, mint a törim, akkor megérné, csak nem tudom, vagy még tesin gondolkozom erősen
2012. febr. 8. 21:19
3/3 anonim válasza:
értem na azért így már más hát gondolom középszinten szeretnéd, hidd el nem nehéz közép bioszt 90%-ra írni simán összehozható májusig még az emelt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!