Ti mit választanátok?
Én kimennék Angliába a nyelvtanulás és a pénz miatt, ha mégis lenne kedved egyetemre menni mikor visszajössz, már nem csak nyelvvizsgával, hanem elegendő tőkével is fogsz rendelkezni, ha meg kint maradsz, az magától érthetődik. 20 évesen még nagyon fiatal vagy, van aki 30 évesen kezdi az egyetemet, és semmiről sincs lekésve! Egyszóval én kimennék, azt meglátnám mi lesz, merre tovább!
26/N
Amennyire átlátom a helyzetet, most nm tudnád finanszírozni az egyetemet, ergo ezt ki is lőhetjük. Maradhatsz itthon, de itt életed végéig dolgozhatnál, akkor sem biztos, hogy lenne annyi pénzed, amennyi az egyetemre kell. Az Angliába való utazás viszont több pozitívumot rejt. Lesz egy stabil nyelvismereted, nyelvtudásod, ami a mai világban elengedhetetlen; pénzt tudnál spórolni a későbbi életedhez; világot látsz; és ezek együttes hatására rengeteget tanulsz az életből, tapasztalatokat szerzel, új dolgokat tanulsz, amiket később az élet bármely területén tudsz hasznosítani.
Én éppen ezek miatt kimennék Angliába!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!