Ezek közül ti mit választanátok, mi érné meg (elég egy szám)?
1. BGF - turizmus & vendéglátás
2. BKF - turizmus & vendéglátás
3. ELTE - pszichológia
4. BME - nemzetközi gazdálkodás/gazd. & menedzsment
-----------------------
Tudom, hogy Magyarország mostani helyzetében nem ezeknek éri meg legjobban tanulni, hanem például gépészmérnöknek, villamosmérnöknek stb... de nem érdekelnek.
Jó a nyelvérzékem, angolból felsőfokúm már gimi 2. osztályban meglett. Ezért gondoltam a turizmust, illetve majd szeretnék külföldön dolgozni. Érdekel a turizmus, vendéglátás ill. nyáron is fürdőben (hotel mellett) dolgoztam és nagyon tetszett.
A pszichológia kisgyermek korom óta lekötött, de nem tartom annyira lényegesnek. Szerintetek? (A BMEben nem vagyok biztos, hogy összejönne a pont azokra a szakokra...)
Ezek közül pszichológia. A többi 3 büfé. Ha közgáz akkor pénzügy-számvitel.
Üdv: egy PSZFes
" Ha közgáz akkor pénzügy-számvitel."
Az is büfé.
Ajánlanék 1 hetet a PSZFen pénzügyszámvitelen, majd meglátnám hogy ki meri azt mondani, hogy büfé!!!!
Ember, ti komoly fogalomzavarban szenvedtek.. A büfé nem az amire sokan járnak, hanem amit minden hülye el tud végezni komolyabb erőfeszítés nélkül.. Hát a PSZF messze van ettől a világtól.. A psz szak meg PLÁNE!!!!
Büfészaknak mondanám a komm-médiát, ismerősöm odajár és heti 2 napot kellett suliba mennie!! és Corvinuson(!!!!!!!) jár a Társtud. karra .......
na én ezt nevezem büfének, nem a PSZFet, ahol szenvedünk a jegyekért!!!!
Hát ilyet se hallottam még hogy valaki lebüfézi a PSZF-számvitel szakát :D
Kedves Kollega! Megkérdezhetem hova jársz? Emelkedett írásodból gondolom valami BME mérnök lehetsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!