Miért nem jövök ki az osztálytársaimmal? A gimiben sem fogok?
Sziasztok!
14 éves 8.-os lány vagyok, ez gondolom a kérdésből is kiderül. Soha nem jöttem ki igazán az osztálytársaimmal, mindig csak 1-2 barátom volt de velük sem volt olyan hú de jó a viszonyom. Nagyon kezdek aggódni, hogy talán antiszociális vagyok. Lehet, hogy velem van a baj mert mindenkiben csak a rosszat látom de hiába próbálok nem tudok velük kijönni. Hogy jobban megértsétek a helyzetem az osztálytársaimat néhány csoportba kategorizáltam:
- Plázacicusshhkákh, cukcsihhhbabyyk és menőcsajszihkáhh: Ők elengedhetetlen kellékei egy osztályközösségnek?? Remélem nem. Körülnéztem és megállapítottam, hogy minden osztályban vannak. Nos, szerintem nem kell őket jellemezni, mindenki tudja milyenek az ilyen lányok... Azt azért hozzátenném, hogy legalább hetente dicsekszenek a tornaöltözőben azzal, hogy már nem szüzek. De persze ők nem kurv@k mert eddig csak 1 fúval csinálták és vele xy idő óta együtt vannak. -.-" Nem nézem le őket, nincs velük semmi bajom de nem szívesen lennék a barátjuk...
-Okostojások: Ebbe a ketegóriába három gyereket soroltam. Félreértés ne essék nem irigylem őket mert okosak sőt... Állandó témáik: tanulás, könyvek, mindenkinél okosabb vagyok, tanulás, könyvek, többi osztálytársunk buta, tanulás.... Nem szeretem őket mert lenéznek mindenkit akik egy kicsit is rosszabbak náluk. Amikor vannak normális pillanataik akkor odamegyek hozzájuk beszélgetni (hetente 5 perc) de amúgy inkább kerülöm őket. Nem szívesen hallgatom az egoista szövegeiket. Azt hiszik ők a világ közepei. Elkényeztetett, utálatos, önelégült gyökerek.
-Huligánok: Szintén három gyerek tartozik ide. Cigi, verekedés, rongálás, kicsik terrorizálása, tanárok szivatása, nem is folytatom...
-Fiúk: Ők néha egész jó fejek tudnak lenni. A baj csak az velük, hogy még mindig ott tartanak: HUHUHU LEZBIK, HAHAHA FINGOTT, HEHEHE MÉLYTENGERIZOKNIHEGGESZTŐŐŐ!!! A fiatal tanárnők fenekét fotózzák, a plázacicákat fogdossák és ehhez hasonló (korral járó) tevékenységek.
-Barátnőim: Két lány. Nem sok de nekem elég. Az igazság az, hogy velük sem jövök ki valami jól mostanában mert nagyon megváltoztak. Normális csajok voltak :( Igeden pasikhoz mennek oda az utcán, buszmegállóban vagy akárhol és kérdezgetik tőlük, hogy:
-Szépek vagyunk?
-Bejövünk nektek?
-Olyan kövér vagyok és csúnya... Szerinted is?
A 44-45 kilójukkal dumálnak nekem, hogy kövér vagyok. (na jó 51 vagyok). Nekem mindig el kell fordulnom, el kell távolodnom ha "pasiznak" (nem mint ha annyira akarnék). Ennyire utálnak??
Magamról: 167 cm, 51 kg, átlagosan öltözködő, barna vállig érő hajú, zöld szemű lány vagyok. Kitűnő tanuló vagyok (na jó néha becsúszik 1-2 rossz jegy) csalás nélkül (értem ezalatt: előre megvett tz-k, különtanár stb). Kick boxolok, ezért a lányok már önmagában utálnak. Nagyon sok mindent szeretek csinálni. Netezek, olvasok, TV-zek, rajzolok, biciklizek, még nagyon sok van.
Remélem ennyi infó elég lesz és meg tudjátok mondani mi az osztálytársaimmal ill. velem a probléma.
Köszönöm, hogy elolvastad!
szia, velem is hasonló helyzet volt annak idején, bár az már picit régebben volt:)
Abszolút nem vagy hibás, és ne gondold, hogy antiszociális vagy. Figyelj nem kell mindenféleképpen beilleszkedned, ha rossz a társaság. Azért mert már ilyen fiatalon avval dicsekednek, h már nem szüzek, és idiótán viselkednek azért neked nem kell úgy viselkedned. Én azt mondom, marad j olyannak amilyen most vagy, szép dolog,h kitnűő vagy (én is az voltam:) és kickboxolsz (én karatéztam mondjuk). Majd meglátod ha folytatod a tanulást, az új suliban normálisabb emberek is lesznek, azért persze az idiótákat nem kerülheted ki. De én például ugyanígy voltam ezzel, de középsuliban már tudtam sok olyan emberrel együtt lenni, akik normálisabbak voltak. Szóval összességében ott már jobb volt a társaság. Hát remélem segített ez a válasz valamit:)
Szerintem a különtanár nem csalás. Van akinek szüksége van rá. Attól még hogy te neked nincs rá szükséged ne ítélj el másokat. Én sem járok, nincs is rá időm. Nekem otthon vannak gyakorló füzeteim - és ?
A mi osztályunk is kb. ugyan ez. Nálunk vannak a "normálisak", "izomagyú sportolók" akik ha veszítenek rögtön sírnak, "menőnek hiszem magam társaság", és egy lány aki ki van közösítve. (főleg a higéniai szokásai miatt. Könyörgöm szappant 50 Ft-ért is lehet már venni !)
Nekünk megvan a baráti társaságunk akikkel el megyünk moziba vagy ilyesmi, de igaz barátnőm 1 van, de ő sulin kívül.
Szia!
Mintha csak magamról olvastam volna egy leírást :D még a magasság a kiló, hajszín, szemszín is stimmel, egyedül a kor nem :)
Szerintem nem muszáj az ilyenekkel jóba lenni.. lényeg hogy egy olyan barátot találj aki mondjuk hozzád hasonló és tényleg kijössz velük. Senki kedvéért ne akarj megváltozni.
Ha meg a barátnőid kezdenek ilyenek lenni, akkor lassan a az első csoportba be lehet őket is sorolni.. hisz kezdenek elfajulni elég rendesen.
És nem veled van a probléma.. én is ugyanebbe a cipőbe jártam..egyre rosszabbak a gyerekek, és egyre hülyébben nevelik őket a szüleik.. ennek az eredménye pedig az hogy ilyenek. Te meg pont az ellenkezője vagy, normális nevelést kaphattál. Kevés az ilyen mint te, és azt kívánom maradj ilyen, a többivel meg ne foglalkozz :)
14:21-es válaszolónak küldöm.
Bocsának, azt hiszem nem fejtettem ki rendesen a mondanivalómat :) Előfordul.
Szóval nekem nem az a problémám, hogy különtanárhoz járnak, én is járok a nyelvvizsga miatt. Az én bajom csak az, hogy pl: az Okostojások kategóriában szerepeltek (3 fő) mind járnak különtanárhoz matekból és tegyük fel ha írunk egy támazárót érdekes módon nekik 5-ös lesz míg a többieknek 4-es vagy rosszabb. Ez önmagában nem is lenne probléma de utána még képesek pofátlanul az ember arcába röhögni hogy ők milyen okosak és mi milyen bambák vagyunk. Ha ez még nem lenne elég, megkérdezzük, hogy járnak-e különtanárhoz vagy megvan nekik előre a tz füzet. Erre ők undorító módon képesek azt állítani, hogy maguktól írnak ilyen jó témazárókat és mi (szépen fogalmazva) nagyon buták vagyunk ezért írunk ilyen rosszakat.
Fel lehet tenni a kérdést, hogy én honnan tudom mindezt róluk. Erre az a válaszom, hogy még régen nagyon jóban voltam az egyik okostojással, ezáltal a többivel is. Így mondták el nekem.
Összefoglalva:
Nem az a bajom, hogy különtanárhoz járnak, hanem az, hogy ezt alattomos módon tagadják is. Utána meg mi vagyunk a hülyék ők meg a zsenik.
"Különtanárral mindenki okos"-szoktam mondani.
Az előre megvásárolt tz füzetekről meg ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!