Milyen egy egyetemista/főiskolás órarendje?
Hány órád van egy héten, mely napszakokban? Egész héten vannak-e óráid, vagy csak bizonyos napokon?
Kérlek írd oda azt is, hogy hol tanulsz.
Köszönöm:)
Az órarended attól függ, hogy Te hogy alakítod, ill. ütemezed a kurzusaidat. A kar meghirdeti a választékot, és neked kell összeraknod/felvenned őket. Nálunk péntekre szinte egyáltalán nem hirdetnek órákat, az többnyire üres, vagy 1 óra van reggel. Sokan szeretnek aludni, és csak 10 órától vesznek fel órát, sztem jobb letudni, én a reggel 8asokra szavazok. Van, hogy bent vagyok du. fél 4ig (heti 3szor), és van hogy 11kor már szabad vagyok.
pécsi bölcszészkar
BME - építész
Mintatanterv szerint (tehát ha nem bukok és mindent fel tudok venni), legalább 32-34 órám van, ehhez lehet még választhatókat. Van reggel nyolctól is és van tíztől is, minden napra jut. Vannak olyan órák, amelyeket csak tömbösítve érdemes tartani (tervezési tárgyak 3-4 órás konzultációi), ezért van, hogy este hét körül végzek. De nálunk nem az órák a kimerítőek, hanem az, hogy minden nap kell valamit csinálni, többnyire legalább éjjel kettőig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!