Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek Színművészetire...

Szerintetek Színművészetire kell majd emelt szintű érettségi 2013tól?

Figyelt kérdés

Azért gondolom, hogy nem, mert teljesen eltér jelenleg a többi fősulitól, egyetemtől. Ott idáig egyáltalán nem nézték a tanulmányi pontokat, érettségi eredményt, az volt a lényeg, hogy legyen érettségi. Az ottani felvételire lehet max. 400 pontot kapni, plusz többletpont ilyenekért, hogy OKJ, fogyatékosság, versenyeredmény, sporteredmény, nyelvvizsga. Szerintetek majd kötelező lesz az emelt?

Felvi.hu:

Felvétel feltétele: érettségi bizonyítvány, érettségi tanúsítvány, középiskolai bizonyítvány.

Köszi előre is!

2012. jan. 31. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem nézték eddig, akkor minek kéne?

De amúgy oda ha jól tudom nem olyan könnyű bekerülni. (Több éves "várólista" van akár...)

2012. jan. 31. 22:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem tudom, csak felmerült bennem. Egyébként tudom, hogy nagyon nehéz bejutni, egyik ismerősöm csak negyedjére vették fel. De mindenképp meg szeretném próbálni, és nem szeretnék ott pofára esni, hogy hopp, kellett volna emelteznem. Mert az az igazság, semmi kedvem nincs emeltezni, tanulni pedig vagy a Színművészetin szeretnék, vagy OKJ-t, aztán kimenni külföldre. Azt gondolom, hogy OKJ-re nem kell majd emelt, hülyeség lenne, de a Színmű mégis csak egyetem, bár eltér a többitől.
2012. febr. 1. 07:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezzel a külföldre kimenéssel meg leszel lőve azért lehet, mert ott az új hallgatói szerződés, ha államilag támogatottra mész.
2012. febr. 1. 12:41
 4/6 A kérdező kommentje:
OKJ-re legjobb tudomásom szerint nem vonatkozik. Ha meg igen, akkor rohadjon meg az összes!
2012. febr. 1. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Színművészetire nem kell emelt, se nyelvvizsga. Persze ettől még ugyanolyan nehéz bekerülni :)
2012. febr. 3. 16:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Igen, tudom :D
2012. febr. 3. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!