Hogy tudnám össze tömöriteni a cuccaim vagy valami trükk vagy ilyesmi?
Szerintem ne vigyél annyi mindent. Erdei iskolában úgyis el leszel foglalva a többiekkel, meg a természettel. Csak azt vidd, ami nélkül nagyon nem bírod ki, ill. szükséges (pl. pulóverek). Én legalábbis mindig "selejteztem", ha sok lett.
A ruhákat szépen kisimítva összehajtogatva rakd be, úgy foglalják a legkisebb helyet. A táskák összes zsebét használd ki a kisebb holmikhoz (fogkefe, zseblámpa, sebtapasz stb).
Azt viszont mindenképp tartsd szem előtt, hogy 1. minél többet viszel, annál többet kell hoznod is, és 2. több cuccból könnyebb elveszíteni valamit.
Jó táborozást! :)
Ruha 1 hétre: 3 nadrág (egy rövid kényelmes, egy hosszú kényelmes, egy félelegáns), 7-8 póló, két pulcsi, fehérnemű, zokni, papucs.
1 kényelmes váltáscipő
Tisztasági csomag: egy tusfürdő, egy sampon, fogkefe, fogkrém, egy borotva, dezodor, egy törölköző, egy arckrém.
Hasznos lehet még: hajszárító, egy arckrémes doboznyi mosópor, zseblámpa, jegyzetfüzet, tolltartó, telefontöltő, cellux, sebtapasz, két csomag steril gyorskötöző, egy csomag fájdalomcsillapító, kullancsriasztó, kullancseltávolító kanál, kalcium, 1 tekercs WC-papír.
Nos, elfértem egy bőröndben, asszem. :)
Amit hagyj otthon:
- fölösleges információk a szüleid lóvéjáról (mert a kérdéshez sem volt semmi köze)
- magassarkú cipő
- kispárnád
- plüssállataid
- laptopod
- ágynemmű (csak akkor vigyél, ha allergiás vagy a tollra)
- minden napra külön nadrág (mert nem lesz rá szükség)
Ennél több cuccra nem lesz szükséged. Ha meg feltétlen úgy érzed, vinned kell az egész szobád, hogy mindenki lássa, mid van, oldd meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!