Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mely felsőfokú OKJ-s képzésekk...

Mely felsőfokú OKJ-s képzésekkel lehet valamit érni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
ez engem is nagyon érdekelne..
2012. jan. 29. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahogy engemet is:)))
2012. jan. 29. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem is..... elkeseredtem teljesen. Jöhetne már pár nagyszájú, aki megmondja a tutit :) minden rosszindulat nélkül :)
2012. febr. 6. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
okjn csak az éri meg ahol rendes szakmát tanulsz pl villanyszerelő,szakács,cukrász,pincér,pék ilyesmi valami kamu "manager asszisztensit" vagy "informatikusit" fölösleges csinálni mert van egy csomó ember aki valami gané fősulin szerzett egy diplomát mondjuk gazdálkodás és menedzsment szakon vagy kommunikáció és médián, és akkor már inkább egy ilyet vesznek fel.Valamint az okj-k színvonala siralmas(van 2 db tudom miről beszélek) egy erős egyetemen érdemes egy keresett alapszakot választani inkább, amíg meg nem vettek fel addig, érdemes nyelvet tanulni vagy beiratkozni egy ilyenre már csak a diák miatt is és akkor tudsz diák melót legalább vállalni, azt nagyobb eséllyel kapsz mint egy érettségivel valami állandót:)
2012. aug. 8. 00:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hát ez nem valami jó hír. Most azok a lányok, akiket nem vesznek fel főiskolára, azok mégis mihez kezdjenek? Villanyszerelőnek meg ilyesmiknek nem mehetnek el. Fodrászból, cukrászból, kozmetikusból,szakácsból pedig annyi van, mint égen a csillag.

Banki szakügyintézővel mi a helyzet?

2012. aug. 8. 16:45
 6/7 anonim válasza:
Menj Mixernek vagy pultosnak! Oda sokszor kifejezetten lányokat keresnek!
2012. aug. 9. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább mérlegképes könyvelő utána pedig pénzügy számvitel alapszak.A banki melókkal az a helyzet hogy éppenséggel létszám stop van a legtöbb helyen, és akkor már inkább választanak ilyen asszisztensi pozícióba embert valami gyenge fősuliról ezzel az okjvel 4/3 ismerősöm nem tudott elhelyezkedni.A másik fele hogy az a kiábrándító helyzet hogy iszonyat gyenge a képzés, de ezt fentebb úgy emlékszem leírtam.Én idegennyelvű kommunikátornak mennék, a papír semmit nem ér, de legalább nyelvet tudsz tanulni, vagy valami olyan felsőfokú szakképzésre ahol szintén adott hogy nyelvi kurzusokat tudsz felvenni.A kieső évet mindenképpen nyelvtanulással tölteném a helyedben, esetleg valami gagyibb munkával, hogy legyen a későbbiekben pénzed,a nyelv pedig iszonyat fontos, jövőre diplomázom, de volt 2 év üresjáratom amikor okjvel sz*rakodtam, és ugye ott kopott a nyelvtudásom, visszamenőleg arra fordítottam volna csak energiát:)
2012. aug. 18. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!