Orosz, esetleg holland?
Figyelt kérdés
Minor szakot kell választanom. Az alapszakom a töri. Tanári diploma van betervezve, s ha már ilyen száraz (de számomra érdekes, fontos) tárgy az alapom, mint a töri, akkor legalább a minor legyen "piacképesebb". ezért mondtam le a földrajzról is. Így a nyelvek maradtak. Angol kiesett, mert emelt érettsègi kell hozzá, nekem meg középszint van. Németet soha nem tanultam, pedig ehhez is kell közép érettségi. Francia szintén. Maradt a lengyel, a holland és az orosz. A lengyel nem tetszik, így ez kiesik. Maradt az orosz és a holland. Ezekhez nem kell semmi. Melyik a jobb? Aki már ismeri ezeket a nyelveket, milyen nehezek? Melyikkel lehet könnyebben elhelyezkedni mondjuk egy nyelviskolánál? Köszi!2012. jan. 28. 23:34
1/1 anonim válasza:
Az orosz hangzásban hasonló a lengyelhez, csak sokkal nehezebb...Szal szerintem az is kiesett...A holland meg nagyon hasonlít a némethez).Németül "Ich bin Krisztián" hollandul asszem "Ik ben Krisztián".Énis akarok majd hollandot tanulni egyszer, csak most még nem az van soron:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!