Két hét alatt fel tudok készülni a magyar és töri szóbeli érettségire?
simán fel tudsz készülni én az összes nem választottamra 4 nap alatt...
egyszerűen neki állsz, és tételesen kijegyzeteled
Ha megvannak kidolgozva a tételek, akkor simán, röhögve.
Ha nincsenek meg, kérd el valakitől, akinek igen (pl. ismerősödtől, aki 1-2 éve érettségizett). De írj hozzájuk, változtass rajtuk, amit gondolsz, ne tekintsd szentírásnak , max. ha kitűnő tanulótól kapod őket.
Ha magadnak kell kidolgozni, akkor se ess pánikba! számítsd ki, mennyi időd van egy tételre, és ha az aznapi adag nincs meg végig, másnap akkor is haladj tovább - ha egy kicsit mindegyikkel foglalkozol, akkor mindenből ki fogsz tudni nyögni valamit, így megbukni nem fogsz.
De azon is sok múlik, hogy évközben mennyit tanultál.
2hét alatt simán, az érettségitől nem kell félni egyáltalán, eddig mindenki túlélte ;)
egy egyetemi vizsgaidőszak sokkal húzósabb tud lenni :D
Szia!Nem ajanlom neked ezt a modszert de azert leirom.
2 napos volt a szobeli tavaly.
Mindenkinek bekellett mennie elso nap es ott derult ki h ki mikor lesz.Szoval aki masnap az mehetett haza.
Osztalytarsam azelott valo nap jott haza kulfoldrol es nem tudta a magyar es tori teteleket.
O elso nap volt,del korul kellett bemennie.En csak masnap de ott maradtam vele es 2 es fel ora alatt belenyomtam az osszes magyar es tori tetelt.(Nem dicsekves keppen de kivulrol tudtam az egeszet es ugy h nem magoltam)
Es kepzeld leeretsegizett!Azota is halakodik...
Ne aggodj meg van idod!
Ami nekem bevalt es mindig is igy tanultam az h leirtam az egeszet,igaz faraszto de igy nagyon konnyu.
Direkt nem dolgoztam ki a teteleket h ebbe az idoszakba igy tudjak tanulni.Allandoan irtam es igy jegyeztem meg,persze utana at is olvastam.
Es nagyon jol sikerult az eretsegim.
Es hidd el ha latjak h vmit tudsz akkor segitenek.
Csak akkor nem ha teljesen kuka vagy.Arra torekedj h mindegyik tetelrol tudj 5 teljes mondatot mondani amibe benne van a lenyeg.
Sok sikert es ne parazz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!