Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Esélyes szerintetek, hogy tíz...

Anna930320 kérdése:

Esélyes szerintetek, hogy tíz nap alatt benyaljak minden tételt érettségire? (töri20, magyar 40)

Figyelt kérdés
átlagos memóriával :)
2011. jún. 10. 21:57
1 2
 1/12 tetro ***** válasza:
16%
sajnos nem. már mindegy. így jártál.
2011. jún. 10. 22:02
 2/12 A kérdező kommentje:
ez van! XD Akkor pozitívan állok hozzá :)
2011. jún. 10. 22:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Neked még jó,hogy csak 60van.Nekem szerdára kell még 70et megtanulnom a 80ból.Ezse fog menni.:(
2011. jún. 10. 22:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Az erős kávé legyen veled!
2011. jún. 10. 22:07
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Persze. A módszer: reggel felkel, két tételt megtanul. Ebéd. Ebéd után három tételt megtanul. Vacsora. Vacsora után két tételt megtanul. Utolsó nap egyenként átolvas, felmond.

Annyi, hogy ebben a tíz napban rakd el a gépet még a szemed elől is, ne is lásd. Telefont is rakd ki másik szobába, csak a szünetekben telefonálj, ha kell.

Napi 10-12 óra tanulással még ötösre is simán levizsgázhatsz. Csak számolj vele, hogy utána egy hétig hulla leszel.

Én egyetemen élek át most hasonlót, 11 vizsga, átlag 15 tétellel. Most sem gyakoriznom kéne.

Neked is ajánlom, hogy inkább lődd ki a gépet, és most este még vágj be egyet.

6/12 anonim ***** válasza:
Persze.. A nyelvtan tételek nagyon könnyűek, azt egy délután alatt simán megtanulod. A töri és a magyar már időigényesebb. Minden nap megtanulsz 5 tételt, a maradék két napon pedig ismételsz. Sima liba :)
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor van remény! Köszi! Már ki is nyomtam a gépet! :D
2011. jún. 10. 22:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Kössz!Veled is!Halgass a 3.-ra és kapcsold ki a gépet.Tapasztalatból mondom.Én örülök majd ha azt a 70et eltudom olvasni 1x.Sok sikert!
2011. jún. 10. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Simán meg lehet. A módszer: reggel 8-ra beállítod az órát. Felkelsz, kaja, aztán leülsz/fekszel, és ebédig tanulsz. 2 óránként kicsit eszel iszol 20 percben, eközben pihensz. És így tovább este 11ig. Lefekszel, reggel 8tól megint estig tanulsz, stb.

Először menj végig az összes tételen átolvasgatva, hogy lelkileg felkészülj arra, hogy mekkora mennyiséget kell megtanulni. Utána meg egyesével. Ha egy tételt vissza tudsz mondani magadtól, akkor jöhet a következő. Ha megvan 10 tétel, akkor újra mondd vissza 1-10-ig. Utána a kövi 10, stb.

Utolsó nap csak ismételj, újra olvasd át az összeset, és mondd is vissza magadnak.

Nekem ezzel a módszerrel műszaki egyetemen is 5öseim vannak, szóval működik ;)

2011. jún. 10. 22:24
 10/12 anonim ***** válasza:
1 nap alatt is meg lehetne tanulni, évszámokat nem kell tudni, ott az atlasz meg a szöveggyűjtemény, kapsz forrást is.
2011. jún. 10. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!