Miért vagyok még mindig depressziós a tavalyi sikrtelen felvételim után?
Igaz, hogy felvettek másik egyetemre, ugyanarra a szakra, nem érzem jól magam itt.
Nem készültem eleget a felvételire, tudom...inkább az érettségire tanultam, ráadásul az sem lett valami fényes.
Utálom magam mert ez az egyetem volt az egyetlen igazi vágyam. Szégyenlem magam a családom előtt is...:(
Hjuj. Hogy van energiád/lelki erőd ennyiszer megpróbálni? Ugyértem, minden elismerésem, de nekem nem lenne.
De át lehet, de megint felvételizni kellene s különbözeti vizsga minden tantárgyból stb stb. Én be is vállalnám, de az azt jelentené, hog megint uj városba kell költözni, és anyagilag többe kerülne. A családnak meg nincs miből fizetni. Azt terveztem, hogy idén egetem mellett dolgozok, pénzt gyűjtök, s igy lenne miből megélnem ott, de nagyon nehéz munkát találni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!