Hogyan válhatok "jó" Matekossá?
Figyelt kérdés
Középsulis vagyok, nagyon szeretem a Matematikát, viszont nem "annyira" megy. Hogyan fejleszthetném Magam olyan szintre, hogy készség szintjén menjen a középiskolás anyag?:)
UI.: Ez nem egyfajta fellángolás volt, valóban érdeklődök a Matek iránt.:)
Köszönöm.
2012. jan. 25. 18:10
1/7 anonim válasza:
"sehogy" xd
mattekozz sokat (nem gimnaziumi szinten, hanem nehezebb dolgokkal (en pl most vok 8adikos es a komplex szamokkal szoktam foglalkoznixd)), muvelodj minden teren, oldj meg logikai feladatokat
2/7 A kérdező kommentje:
A központid hogy sikerült ?:)
2012. jan. 25. 18:25
3/7 anonim válasza:
egyik feladatot elneztem, am jol
te is most irtal?
4/7 A kérdező kommentje:
"Középsulis vagyok.."
<<Nem.>>
2012. jan. 25. 18:46
5/7 dq válasza:
Gyakorolj sokat, nagyon sokat. Még annál is többet. Előző évek versenyfeladatai szép számmal elérhetők akár onlány, akár könyves formában, megoldásokkal együtt. Akár saját korodbeli, de akár könnyebb, vagy nehezebb versenypéldákat is oldjál. Napi rendszerességgel.
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben.:)
2012. jan. 26. 22:06
7/7 anonim válasza:
Gyakorolj! Érezz rá! Foglalkozz vele! Igyekezz! Előbb- utóbb sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!