Esélytelenek nyugalma! Te elmennél így vizsgázni?
A helyzet az, hogy ez az utolsó vizsga ebből a tárgyból. Jelentkeztem, de sz*rt sem tudok. Egyszerűen nem kötött le a tágy, nyers, tömény. Nem is értem hogy a szakomon minek ilyet tanítani. Na mindegy. A kérdésem az, hogy jártatok már így? Semmit nem tudtatok az adott tárgyból, utolsó lehetőség, hogy meglegyen a tárgyad, és mégis elmentél vizsgázni, "leégetni" magad?
Azt tudom magamról, hogy nem vagyok valami szorgalmas, de ha összekaptam volna magam, sikerült volna. A baj csak az, hogy már hányok ettől az egész vizsgaidőszaktól. :(
Ismerős a kérdés! :( Elmentem már párszor, ha írásbeli, szóbelire nem mernék így elmenni.
Amúgy nekem is van még egy vizsgám, most pénteken. Háromszor már megrántottak belőle és most sem érzem úgy, h jobban tudnám, mint eddig...egyszerűen nem köt le. :S
Így is, úgy is egyest kapsz, nem? Illetve ha elmész, nem biztos.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!