Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a jövőképr...

Mit gondoltok erről a jövőképről? 17/L

Figyelt kérdés

Most fogok érettségizni... most azt hagyjuk hogy mennyire dühös vagyok és kibillentett a mocsok vezetőség miatt.

Szóval tárgyilagosan nézve:

Pszichológus szerettem volna lenni azt hiszem de erre már esélyem sincs, nekem nincs pénzem, nincs semmim. Az egyetem lett volna az esélyem kiszabadulni innen de így...:)

Régebben gondolkodtam rajta hogy szeretnék egy kis üzletet, vagy valami hasonló.

Gyógy- és fűszernövényekkel, kristályokkal, esetleg teaház, ilyesmik. :) Egy hangulatos helyet.

Szeretnék olyat, hogy emberekkel legyek és/vagy segíteni tudjak. Elnézést magyarázásból nem vagyok túl jó, de a lényeget gondolom értitek. :)

Ilyen célokkal hova menjek, hol helyezkedjek el?

Igen nagy fejfájást okoz a továbbtanulás dolog, főleg most, hogy életbe léptek ezek az idétlen törvények (nem kell róla magyarázkodni, a lényegét értem, de hatalmas kitolás.)

Gondoltam esetleg BP-n a Szinergiára, vagy nem is tudom... Tanácsokat várok.:) Köszönöm.

2012. jan. 23. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is majdnem hasonló cipőben járok mint te, csak nekem kedvem sincs úgy tanulni, hogy utána a tanítási időnek a dupláját min. itthon dolgozzam:) ezért eléggé lehangol a felsőoktatási "rendszer"... én láttam ilyesmi OKJ szakmát, de hogy mennyit ér és mennyire mész vele azt nem tudom:)

Mindenesetre sok sikert!:]

2012. jan. 23. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Találtam egy ilyen felsőfokú szakképzést, hogy "gyógynövény- és fűszernövénytermesztő és -feldolgozó" [link]

Szerintem ezzel talán lehetne olyan kis boltocskát nyitni,amiről írtál:)

2012. jan. 24. 13:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Ma voltam nyílt napon és ott is volt ilyen gyógynövényes cucc:)

Csak már annyira szeretnék innen (nagyon)vidékről(alias mordor...) kiszabadulni BP-re. :// :)

2012. jan. 24. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Bpen a Corvinuson van kertészmérnök szak,és azon is lehet ilyen gyógynövényes "cuccra" szakosodni:)

[link]

2012. jan. 25. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!