Szerintetek ez a központi írásbeli milyen lett? Magyar: 27 matek: 12
Figyelt kérdés
hozzá teszem az átlagom félévkor 4.5 lett. Közgazdasági suliba szeretnék menni !2012. jan. 23. 12:55
21/31 anonim válasza:
Én ilyen eredményekkel meg sem próbálnám a közgazdaságit. A tesómat tavaly összesen 184 ponttal az utolsók között vették fel az itteni közgazdasági nyelvi előkészítős osztályába (Nyíregyháza, Széchenyi). De persze attól is függ, hogy pontosan melyik iskola, melyik városban.
22/31 anonim válasza:
Szerintem meg fel fogják venni. Kevés a gyerek....
Debrecenben hármas matekosokat felvettek tavaly a közgazdasági szakközépbe.
23/31 anonim válasza:
Az országos átlag is elég tré lett a központi felvételin, szóval ne mondjátok a kérdezőnek, hogy milyen buta!
Akit külön tanár készített fel, és amúgy ő is ilyen 4,5 átlaggal bír, még ő is 36-ot írt.
24/31 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 köszi a válaszokat !!
2012. febr. 1. 08:28
25/31 dorina1976 válasza:
Ne aggódj nekem is ilyen sz*r lett, és én az ESZI-be szeretnék menni környezetvédelmi szakra,bár nem sok reményt látok. 200 pontból 122 lesz, de nem tudom,hogy a hátrányos helyzetért kapok-e + pontot. Szerintetek van esélyem?
26/31 david14315 válasza:
azért nem olyan rossz mert szinte mindenkinek ilyen szar lett....
ha nincs tuljelentkezés akk felvesznek
nekem is 4.26 az átlagom és csak 32 pontot irtam
27/31 A kérdező kommentje:
Igen, igen bejutottam :))
2012. ápr. 24. 13:35
28/31 anonim válasza:
Hatalmas gratula Neked!! Sok sikerélményt a középiskolába!
29/31 A kérdező kommentje:
Köszi szépet !!
2012. ápr. 25. 09:47
30/31 A kérdező kommentje:
bocs (szépen )
2012. ápr. 25. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!