Szerintetek ez a központi írásbeli milyen lett? Magyar: 27 matek: 12
ANDIZSUZSI !!
Figyelj csak !! Hadd tudjam már én, hogy mennyire érzem szomorúnak a helyzetet helyetted , nem kértem a szánalmad !! Ha már ennyire okostojásnak tartod magad !
Kedves kérdező!
Egyrészt ne kiabálj velem, én sem teszem. Másrészt eszem ágában sincs szánni téged, miért tenném? Harmadrészt te kérdezted, hogy szerintünk milyen lett. Arra válaszoltam, szerintem szar. Ezen meg lehet sértődni, az eredményen az nem sokat változtat.
ANDIZSUZSI !!
Az ilyennek, mint te vagy nem kértem a kommentjét !!
Előbb gondolkodj és utána reagálj !
MILYEN HANGERŐN HALLOTTAD A KIABÁLÁST, ANDIZSUZSIKAA ??
Látod-látod, ha figyelmesen vissza olvastál volna most nem történt volna mind ez !! /De hát sajnos vannak ilyenek/ !
Nos, meg kell valljam, engem itthon nem dicsérgetnének agyon, ha hazamennék egy 12-es matekkal. A vektoros feladat (ha az egész feladatot nézzük) öt pont volt, tehát erre ne fogd rá!
Szerintem tök mindegy, hogy 4.5 az átlagod, ha az, ahova jársz általános iskola igencsak az átlagon alul tanít. Én még ötödikben, kitűnőként váltottam iskolát, s az a kitűnőm 4.2 lett a következő tanév végére, mert erős volt a sulim. :) Most, 4.7 az átlagom (nyolcadik félév).
A közgazdaságin valószínűleg kell majd a matek, jobban, mint más iskolákban. A helyedben (ismétlem, a helyedben - ez nem parancs) nem elsőnek jelölném meg. Csak végigszenveded a négy(vagy több, bukásoktól függ) évet, és kikerülsz onnan teljesen életképtelenül. Keress valami szakközépet, amihez nem kell annyira matek.
Ha pedig nem tetszik az, amit most mondtam, akkor máskor ne tegyél fel kérdéseket. Nem azért vagyunk itt válaszolók, hogy a te drága popsidat nyaljuk, miszerint jobb felvételit nem is írhattál volna. Törődj bele! Nálunk a kettes tanuló (matekból bukás) összeszedett 55 pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!