Hogy tudnánk kérvényezni a központi matematika újra írását? Ti egyetértetek velem?
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 10:25
11/12 anonim válasza:
Nekem éppen a matek ment jobban, de a vektorost én is elrontottam. Egyáltalán nem gyakoroltuk az ilyen feladatokat, tavaly vettük a függvényeket, de teljesen elfelejtettem. Hát, majd meglátjuk hogy sikerült :/
12/12 anonim válasza:
Az egészre a tömör véleményem: Mondjátok hogy ez volt a vektoros feladaton kívül az elmúlt évek legkönnyebbike..hiszem ha látom hogy ott Te 45 perc alatt ezt úgy betudod darálni hogy jól sikerüljön..ha megnézted az elmúlt feladatsorokban ott van pl egy kocka amiből kivágtak egy téglalapot..az könnyű de nem ez..itt nemcsak a vektorral volt a baj hanem avval hogy aki meglátta az egésztől elment a kedve ezt garantálom...14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!