Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tudnánk kérvényezni a...

Hogy tudnánk kérvényezni a központi matematika újra írását? Ti egyetértetek velem?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 10:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ilyet nem lehet.Pont azért tanultál rá annyit mert csak egyszer lehet megírni.
2012. jan. 22. 10:39
 2/12 A kérdező kommentje:
De nem volt igazságos a feladat.. Vektorosat nem is tanultuk... !! És nehezek voltak.. !
2012. jan. 22. 10:46
 3/12 anonim válasza:

Na ne már! Az összes eddigi matek felvételi feladatok közül ez volt az eddig legkönnyebb. A vektoron kívül.

A magyar sokkal nehezebb volt mint az eddigiek, sok hülye (elnézést) kérdés. Az rosszabb lett mint vártam, még a 40 pont se lesz meg sajnos, talán a matekkal kompenzálom ezt.

2012. jan. 22. 10:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Én nem értek veled egyet. Ha valóban mindenki elrontotta (mert nem tanulta, amit kétlek), akkor úgyis egységesen kevesebb lesz a bejutási pontszám, tehát felesleges fellebbezni. Ha pedig csak néhányan rontották el, arra egy dolgot szoktak mondani: egyéni szociális probléma. Zárójelben megjegyzem, hogy a tavalyi középszintű német érettségi volt olyan, hogy egy hallott szövegértése feladat, már már felsőfokú nyelvvizsgafeladatnak minősülhetett volna. Rengeteg némettanár kérvényezte ennek felülvizsgálatát, 0 eredménnyel. Egyszerűen nincs ilyen, hogy újra írom. Pedig, ha már az sem tudja megoldani, aki 1 évet kinn élt Németországban és folyékonyan beszéli a nyelvet az csak jelent valamit. De látod ez így megy.

(egyébként én pont itt GYIK-en találkoztam egy pár emberrel, akik hangsúlyozták, hogy tanultak a vektorokról és tudták a feladatot).

2012. jan. 22. 10:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Könnyű?Hát éppen ez az hogy nem!

A vektort ha nem tudtad berajzolni hogy a p*csába adom meg a lineáris függvény képletén vagy min? Sehogy és már ott bukta. Könyörgöm akkor ha elénk tolnak ilyen szart akkor nekünk is jogunk legyen már újra írni, mert ilyen baromságokat nem is tanultunk. Jah és akkor éljen az egyenjogúság Magyarországon!

2012. jan. 22. 10:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Szánalmas ez az egész Magyarország. !
2012. jan. 22. 11:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Jó figyelj, egyenlőre nyugodj meg! Látod, hogy többen is írták, hogy nem sikerült az a vektoros feladat, tehát a felvételi pontszámokat egységesen leviszik majd. És ez azért is valószínű, mert az állami iskolák fejkvótát kapnak, ergo minél több gyerek jár oda, annál több pénzt kapnak. Ne aggódj, ha valóban olyan nehéz volt, hogy senki nem tudta megoldani, akkor nincs miért kiakadni, be fogsz jutni oda, ahova szeretnél.
2012. jan. 22. 11:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Több nyolcadikos is írta hogy tanulták a vektorokat,attól még hogy te elrontottad nem fogod újraírni.
2012. jan. 22. 15:45
 9/12 anonim válasza:
mi 6.-ban tanultuk a vektort már semmire nem emlékszem belőle , a tanárok meg azt mondták, hogy azért nem tanulunk függvényeket mert úgy se lesz benne. amúgy ne félj nagyon sokan hozzá se nyúltak a feladathoz.
2012. jan. 22. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:
attól,hogy egy feladatot elrontazs még nem kéne sz@rnak lennie az egésznek.Akkor magadban van a hiba,mert én is megírtam,és nem votl annyira nehéz,nem mondom,hogy jó lett,de enm votl nehéz,csak a vektoros azt me gmindneki el b@szta.szal nyugi,mert tui nem írhatod újra :(( az ha kárpótol mindnekinek roszabb lesz.sztem a magyar majd kompenzál,emrt az könnyű volt.
2012. jan. 22. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!