Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen 'debil',...

Csak én vagyok ilyen 'debil', vagy más is szokott ilyen lenni suliban?

Figyelt kérdés

A suliban a tanárok mindig késnek óráról legalább 5 percet. Legutóbb földrajz tanárnő megkérdezte, hogy miből lesz dolgozat. Mondtam, hogy töriből. Megkérdezte, ki tanítja. Mondtam ki, mire ő: fúúh -.-"" Én: ne is mondja tanárnő, remélem nem buktat meg!

Tesin nem nagyon szoktam tornázni, de a tanár gyakran megkér, hogy a naplóba írjam be a jegyeket, hiányzókat, vigyem el a bicaját a szervízbe, hozzam el az ebédjét (4-es vagyok tesiből). Vagy ha olyan kedvem van, átmegyek 1-1 órára gyógytesire (a tanárral ha meglátjuk egymást a suliban, pacsit adunk egymásnak)

Másik tanárom elküld a könyvesboltba TK-ért...

Legutóbb magyarból akart dogát irtani a tanár, de mondtam, hogy törit tanultam, és nem íratta meg.

Ha van egy dolgozat, amire nem tudtam készülni, van, hogy nem megyek be suliba, vagy ha igen, akkor azon az órán a mosdóban maradok...

STB

17l

2012. jan. 21. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Jóban vagy a tanárokkal, ennyi, ez "debilségnek" számít? :D

Én olyan iskolában járok, ahol anno anyukám dolgozott félévig, + apunak is van innen 1-2 ismerőse, szóval alapból engem is bírnak a tanárok. (persze, olyan is van, aki utált, és még mindig van olyan, aki nem igazán szimpatizál velem)

Ha nem tanultam valamire, én megmondom anyunak, elmegyek orvoshoz színlelek valami has meg fejfájást, kiír 1-2 napra, és ennyi. (ok, persze nem mindig, de megesik. na, meg olyan is van, hogy anyu előtt is színlelek, elvégre is nem játszhatom ezt el sokszor)

Mondjuk, nálunk inkább arról szól a suli, hogy majomságokat csinálunk, nagyon sokat :))

15/L

2012. jan. 22. 00:38
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Elég szomorú hogy az iskolák mára ilyen langyosak lettek. Inkább szigorúbb oktatás kéne, nálunk is voltak ilyen tanárok, mondjuk kevésbé barátságosak, inkább azt mondanám hgoy gyámoltalanok és bunkók. Az osztályfőnökömet az osztályom zsebbe tette. A magyar tanárom mindig azt mondta hogy következő órán feleltet meg írat...aztán a végén elfelejtette. Persze jó ha nem teszi meg, de nem kéne folyton folyvást fenyegetnie vele, annyi tantárgy van amire készülni kell, feleslegesen meg ki akar tanulni? Tudom mindent meg kell tanulni, de normális tanítással kéne megtenni, nem pedig lazán kezelni a helyzetet.
2012. jan. 22. 00:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is jóban vagyok a tanárokkal,bár engem nem csicskáztatnak,már bocs. Inkább tesizek,mintsem szaladgáljak a tanárom ebédjéért stb

Szerintem semmi nagy cucc nincs abban amiket leírtál..max annyi,hogy mindig kiakarsz bújni a feladatod alól.

15l

2012. jan. 22. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Te nem debil vagy, hanem stréber.
2012. jan. 22. 15:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak furcsa, hogy reggel bemegyek a suliba, és egyből megkérdezi egy tanár (aki tavaly tanított), hogy vagyok. Azzal együtt, hogy az ig.helyettes a 'becenevemen' szólít.
2012. jan. 22. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Na engem is sok tanár a becenevemen szólít, sőt ofővel meg még más tanárokkal kezet is rázok a suliban, sőt egy tanárt még tegezek is iskolán kívül! Király vagyok vagy király vagyok?
2012. jan. 22. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
aha ..de már csak 1 év a jóvilág
2012. jan. 22. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:
hát akkor ezek szerint te egész nap a tanár szájába állsz. pont mint egyik osztálytársam kva idegesítő a csaj
2012. márc. 6. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!