Csak én vagyok ilyen 'debil', vagy más is szokott ilyen lenni suliban?
A suliban a tanárok mindig késnek óráról legalább 5 percet. Legutóbb földrajz tanárnő megkérdezte, hogy miből lesz dolgozat. Mondtam, hogy töriből. Megkérdezte, ki tanítja. Mondtam ki, mire ő: fúúh -.-"" Én: ne is mondja tanárnő, remélem nem buktat meg!
Tesin nem nagyon szoktam tornázni, de a tanár gyakran megkér, hogy a naplóba írjam be a jegyeket, hiányzókat, vigyem el a bicaját a szervízbe, hozzam el az ebédjét (4-es vagyok tesiből). Vagy ha olyan kedvem van, átmegyek 1-1 órára gyógytesire (a tanárral ha meglátjuk egymást a suliban, pacsit adunk egymásnak)
Másik tanárom elküld a könyvesboltba TK-ért...
Legutóbb magyarból akart dogát irtani a tanár, de mondtam, hogy törit tanultam, és nem íratta meg.
Ha van egy dolgozat, amire nem tudtam készülni, van, hogy nem megyek be suliba, vagy ha igen, akkor azon az órán a mosdóban maradok...
STB
17l
Jóban vagy a tanárokkal, ennyi, ez "debilségnek" számít? :D
Én olyan iskolában járok, ahol anno anyukám dolgozott félévig, + apunak is van innen 1-2 ismerőse, szóval alapból engem is bírnak a tanárok. (persze, olyan is van, aki utált, és még mindig van olyan, aki nem igazán szimpatizál velem)
Ha nem tanultam valamire, én megmondom anyunak, elmegyek orvoshoz színlelek valami has meg fejfájást, kiír 1-2 napra, és ennyi. (ok, persze nem mindig, de megesik. na, meg olyan is van, hogy anyu előtt is színlelek, elvégre is nem játszhatom ezt el sokszor)
Mondjuk, nálunk inkább arról szól a suli, hogy majomságokat csinálunk, nagyon sokat :))
15/L
Én is jóban vagyok a tanárokkal,bár engem nem csicskáztatnak,már bocs. Inkább tesizek,mintsem szaladgáljak a tanárom ebédjéért stb
Szerintem semmi nagy cucc nincs abban amiket leírtál..max annyi,hogy mindig kiakarsz bújni a feladatod alól.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!