Hányadik osztályban tanuljuk a vektort?
Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 13:22
1/7 anonim válasza:
6-7.. de nyugi, senki se tudta :D
2/7 anonim válasza:
Igen a 6. és 7. osztályban tanítják.
3/7 anonim válasza:
Ja, én se tudtam, majdnem elbőgtem magam, hogy ez meg mi a piszok?? Szólni is akartam, hogy bocs, ez nem az én feladatlapom, nekem valami mást akartak adni, mi ilyet nem tanultunk, tuti tévedés az egész, biztos összekeverték valamivel, ráadásul a tanár ott állt előttem, és figyelte mit bénázok egészen addig amíg kb. 2 perc után lapoztam és akkor végre elment, de mikor az utolsó 5 percben visszatértem rá, a tanár megint jött leskelődni, tök idegesítő volt xD
14/L
4/7 anonim válasza:
Mate tanár mondtad hogy 9.es (!) Ja és gimiben tanít.
6/7 anonim válasza:
Nem, nem. A vektorokat már 7. osztályban kell tanulni a diákoknak. Mi 7.-től tanítjuk a diákoknak itt a gimnáziumban.
7/7 anonim válasza:
Ott a gimnáziumban, de nem itt az általánosban xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!