Hogy ment? Hogy sikerült a felvételi? Nektek is nehéz volt a matek? Nekem nagyon.
Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 13:01
1/6 anonim válasza:
Nekem nem volt annyira nehéz, 1 feladatot nem tudtam (azt a vektorost)
2/6 anonim válasza:
Nekem nagyon, és főleg a vektoros nem ment:D
3/6 A kérdező kommentje:
igeeeeeeeeen, azt a vektorosat mi nem is vettük! azt se tudtam, mi az! :(
2012. jan. 21. 13:29
4/6 anonim válasza:
Nem tudom kik állítják össze a matekot, de azt hiszik mindenki egy kis zseni.Hát nem, olyan érdekes hogy a tavalyi matek milyen könnyű volt, velünk meg így kicsesznek.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem csesztek ki velünk. Hogy most mindenkinek rossz lett, az olyan, mint hogy tavaly mindenkinek jó lett.:P
6/6 anonim válasza:
Szerintem meg mégis. Nem így kéne kiadni a feladatokat hogy a tavalyiba is csak könnyű kis tükrözés volt, sokkal könnyebb volt.Jah és a tavalyi nyelvtan se volt nehéz.(Nem mintha a mostani nehezebb lett volna) DE azért van egy kis különbség.Beraknak nekünk lineáris függvényt meg vektort ilyen baromságokat.Azért látszik hogy ha már a fősulikra csökkentik a felvehető emberek létszámát, már elkezdik a középiskolásoknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!