Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen papírral kell rendelkez...

Milyen papírral kell rendelkeznem ahhoz, hogy intelligensnek tartsanak?

Figyelt kérdés

Fizikus szak jó lesz?

Az ismerőseim azt mondják, hogy művelt és értelmes vagyok, de még nincs érettségim se.

Mostmár rendbe jött az életem, levizsgáztam angol nyelvből, és szerintem az érettségim is jól fog sikerülni.

2012. jan. 20. 22:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha most azt mondanám, hogy fizikából kell ledoktorálj ahhoz, hogy intelligensnek tartsalak, akkor te megteszed? Egyszerűen tegyél magasról, hogy ki mit gondol. Akik igazán ismernek azok intelligensnek tartanak (ha tényleg az vagy) és akik nem akarják elismerni (pl irigységből) azoknak soha nem lesz elég semmi bizonyíték. Amúgy te milyen embert tartasz intelligensnek? Aki minden témában otthon van és hozzá tud szólni mindenhez? Ilyen nincs...najó okoskodni mindenki tud.

Én gépészmérnökként alul maradtam, az egyik bölcsész és közöttem zajló vitában, mert nem ismertem xy-nak a harmincadik versét, amit akkor írt amikor hazajött külföldről. És még ki is nevetett...a szemétje.

2012. jan. 20. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!