Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen papírral kell rendelkez...

Milyen papírral kell rendelkeznem ahhoz, hogy intelligensnek tartsanak?

Figyelt kérdés

Fizikus szak jó lesz?

Az ismerőseim azt mondják, hogy művelt és értelmes vagyok, de még nincs érettségim se.

Mostmár rendbe jött az életem, levizsgáztam angol nyelvből, és szerintem az érettségim is jól fog sikerülni.

2012. jan. 20. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Én úgy gondolom, hogy nem egy-vagy több papírtól lesz valaki intelligens...
2012. jan. 20. 22:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, de kell valami "bizonyíték".
2012. jan. 20. 22:13
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha valaki a papírok mennyiségétől várja az intelligenciát,az egyhamar nem lesz intelligens..

Nem a papír határozza meg,hanem saját magunk.

Ismerek olyan férfiakat-nőket akiknek szakmunkás vagy jobb esetben érettségijük van.Mégis a tudásuk hatalmas,és kellemes társalgók/érvelők..Egy szóval Intelligensek.

Ismerek olyan férfiakat,nőket akik 1-2-3 diplomával is rendelkeznek,de még a villanykörtét sem cserélném ki velük annyira buták,fárasztóak,és a tudásuk ki is merül abban amit bemagoltak annak idején..

Természetesen vannak diplomás intelligensek is,és szakmunkás buták is.Nem a papírok döntik el..

2012. jan. 20. 22:15
 4/11 anonim ***** válasza:
[link] - itt írj egy tesztet!
2012. jan. 20. 22:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Értelmes viselkedés például?
2012. jan. 20. 22:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak fáj, hogy lenéznek azért mert még nem tudtam leérettségizni,
2012. jan. 20. 22:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem a papiron mulik, viszont a mai vilagban mar furcsan neznek egy olyan emberre akinek pl nincs erettsegije vagy valami szakmaja. Attol mert valakinek van pl. egy diplomaja nem biztos, hogy intelligens is..
2012. jan. 20. 22:17
 8/11 anonim válasza:
48%
Nem a papírokon múlik, de azért diplomád legyen, ez természetes (egyetemi, nappali, nem költségtérítéses), továbbá az angolon kívül legalább még egy idegen nyelven tudj beszélni. Olvasottság (szépirodalom), kulturális műveltség (festmények, szobrok, építészeti értékek ismerete) szintén feltétel, és legyetek otthon tele lexikonokkal. Operabérlet, hangversenybérlet, színház, múzeumok, kiállítások, utazások alkalmával megszerzett tájékozottság, választékos beszédstílus stb. szintén az intelligencia fokmérője.
2012. jan. 20. 22:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Érdekes,hogy engem sosem néztek le mert csak szakmunkás bizonyítványom volt.

Mindenhez hozzátudtam szólni,olvasok sokat,érdekel a történelem,és intelligensnek tartom magam.35 évesen döntöttem úgy,hogy a fiamnak példát mutassak,hogy érdemes tanulni,mert ettől több lesz a tudásunk.Nem másokért kell,hanem csakis magunkért..Én magam miatt leérettségiztem 35 évesen.Család,és 2 műszakos munka mellett,beültem a padba. Jó érzés volt,hogy történelemből a tizenévesek engem kértek meg,hogy segítsek korrepetálni,mert valamiért jobban eltudom nekik magyarázni vagy mesélni mint a tanár..

Sikeresen leérettségiztem,de nem igazán kellett ezért vergődnöm.A legtöbb tanulni való már a tudásom alapját képezte..Ráadásul fizikát választottam(véletlenül emelt szinten,amit már késő volt vissza csinálni) és még abból is 4-re érettségiztem..

De amióta megvan az érettségim az a fiókban lapul,mert eddig egy munkahelyemen nem várták el.

de megvan--Mégsem ettől vagyok intelligens..

Ha neked papír kell mint "bizonyíték" akkor ott gond van..Nem ettől leszel intelligens..SŐT

2012. jan. 20. 22:37
 10/11 anonim ***** válasza:

ma 22:37

Amiről te írsz az nem intelligencia,hanem Sznobság..

2012. jan. 20. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!