Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középszintű informatika...

Középszintű informatika érettségi hármasra büszke lehetek?

Figyelt kérdés
Elég nehéz a középszintű informatika érettségi is.
2012. jan. 20. 21:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként nem biztos, hogy programtervező akar lenni.

Lehet, hogy rendszergazda, ahhoz pedig tudtommal nem kell emelt 90 és matek sem, de nem vagyok informatikus, javítsatok ki, ha tévedek.

2012. jan. 20. 21:25
 12/21 anonim ***** válasza:
46%

Informatikát nem az iskolában fogod megtanulni. Haverom gimis érettségivel és kiváló angollal jelentkezett egy multihoz, aki mindig is nagy energiát és pénzt fektetett bele, hogy kiképezze a dolgozóit. Több tucat tanfolyamot biztosítottak neki, ez volt 10 éve. Most szemtelenül sokat keres.

Egyébként az exemmel is ez a helyzet, annyi a különbség, hogy ő pár évig tanulta suliban az informatikát.

2012. jan. 20. 21:26
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
Én ezzel nem dicsekednék pláne azért mert ezzel akarsz tovább tanulni. Az infó érettségi csak annak nehéz akit ez nem köt le nem igazán érdekli és még sorolhatnám. Én nem ezt választottam érettségire pedig legalább 4 esre tudnám mert amikor infón volt akkor nekünk is kellett régiekből dogát írni csakhogy osztályozni tudjanak és a tanárom szerint 4-5 re tudtam volna, de nem vállaltam mert nem ezzel tanultam tovább. Én javaslom hogy szánj rá egy fél évet hogy alaposan felkészülj érettségire és érettségizz le újra belőle ha nagyon informatikával akarsz megélni, mert szinte ez egy alap cucc.
2012. jan. 20. 21:28
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
Tyütyütyütyü...Én 3 éve érettségiztem informatikából és (szégyen nem szégyen) nulla tanulással kaptam 3-ast. A hármas az olyan semmilyen. És nem olyan nagyon nehéz az a középszintű infó. Nálunk az osztályból a 25-ből 16-an mentünk infóra, de a 16-ból 7-8an nagyon rossz tanulók voltak. Én sem voltam túl jó, de ők tényleg bukdácsoltak. Meg amúgy én is azért választottam mert az a legkönnyebb.
2012. jan. 20. 21:31
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

De amúgy ha nem tanultál rá semmit akkor büszke lehetsz rá, ha tanultál akkor annyira nem...Én már megbántam hogy nem vettem komolyabban a tanulást.

22/L

2012. jan. 20. 21:33
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Elárulná valaki, hogy mi a gondja a válaszommal? Nem gond, ha nem egyezik a véleményünk, de attól megvitathatnánk.
2012. jan. 20. 21:33
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem meg tök könnyű az középszintű érettségi, és még én se vagyok büszke, hogy 80%-os lett, mert igaz ez csak a 2. választhatóm volt, de ahhoz képest ez sem jó eredmény. viszont bejutottam vele egyetemre (plusz 5-ös biosz)
2012. jan. 20. 21:37
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
leszavaztak mert sokat keres a haverod! :D
2012. jan. 20. 21:53
 19/21 anonim ***** válasza:
77%

Már megkaptam a választ priviben, ami ez volt:

"nyaf-nyaf-nyaf"

Ez nekem mindent elmond :D

2012. jan. 20. 21:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem. Nalunk aki tanulas nelkul erettsegizett belole az kapott harmast..
2012. jan. 20. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!