Mit csinál és mennyit keres egy programozó?
Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 22:45
1/3 anonim válasza:
programokat készít. nekem egyik ismerősöm 140-el kezdett, 2 év múlva már 430at keresett
2/3 anonim válasza:
Attól függ.
Elég sokféle van, de tényleg jobbára programot tervez és készít.
Hmm, 140? Az még rendes kezdő informatikus fizetésnek is sovány. :)
Ha valaki jó benne, ért hozzá és jó munkát csíp meg, 200 körül is szokott lenni a kezdő fizu, a vége a csillagos ég. (Nem ritka a 400e körüli fizetés informatikai területen, sőt. De ehhez tényleg jónak kell lenni.)
3/3 anonim válasza:
200 körül keres a kezdő de tényleg a határ a csillagos ég valaki 800 ezret is össze lehet szedni saját céggel cég nélkül olyan 600 bár nem tudom nagyon ismerősöm 400 keres még csak most tavaly kezdte én is az akarok lenni nagyon jó kis szakma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!