Ezt így neptunban jó?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom,hogy minden félévre be kell újra jelentkezni. Szóval, ügyintézés menüpont, beiratkozás/bejelentkezés. Státuszként az "új", félév státuszként a "még nem meghatározott" kifejezések szerepelnek. A lehetőségeknél katt a beiratkozásra, ott pedig az aktív van bejelölve. Ez így ok? Ennyi elég, vagy a "nyilatkozom" is kell?

Mondjuk...ha nem lenne aktív, akkor nem tudtam volna tárgyakat sem felvenni ugye?

Bocs, ha hülyeségeket kérdezek de ez a nyilatkozom most megzavart:S Ha a beiratkozáshoz nem kell, akkor viszont mihez kell?

Köszi előre is.

2012. jan. 19. 18:24
 1/4 A kérdező kommentje:
"Ez így..."
2012. jan. 19. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Az az aktív szerintem az előző félévedre szól.

Egyelőre csak előzetes tárgyfelvétel volt, majd regisztrációs héten tudod magad aktív státuszba rakni.

Vagy félreértettem volna a kérdést?

2012. jan. 19. 18:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Elfogadva Aktív

Új Még nem meghatározott

Így van. Az első sor az első félévem, a második meg majd a mostani. A második után van a sorban, hogy lehetőségek, majd pedig ott beiratkozás, ott pedig az aktív van most bejelölve. Utána pedig egy "nyilatkozom" és egy "vissza" menüpont. És most ezt a nyilatkozom dolgot nem értem, hogy ez nekem vajon kell-e a beiratkozáshoz vagy sem.

Mondjuk a regisztrációs hét hirtelen eszembe sem jutott, köszi, akkor még nem esek kétségbe, hogy valami nincs rendben:)

2012. jan. 19. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem várj a reghétig akkor, és ha nem változik semmi, ugyanez az opció marad, akkor nyomj egy aktívot és klikk a nyilatkozom-ra. :) Baj nem történhet, elrontani nem lehet. ;)
2012. jan. 19. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!