Ezt így neptunban jó?
Én úgy tudom,hogy minden félévre be kell újra jelentkezni. Szóval, ügyintézés menüpont, beiratkozás/bejelentkezés. Státuszként az "új", félév státuszként a "még nem meghatározott" kifejezések szerepelnek. A lehetőségeknél katt a beiratkozásra, ott pedig az aktív van bejelölve. Ez így ok? Ennyi elég, vagy a "nyilatkozom" is kell?
Mondjuk...ha nem lenne aktív, akkor nem tudtam volna tárgyakat sem felvenni ugye?
Bocs, ha hülyeségeket kérdezek de ez a nyilatkozom most megzavart:S Ha a beiratkozáshoz nem kell, akkor viszont mihez kell?
Köszi előre is.
Az az aktív szerintem az előző félévedre szól.
Egyelőre csak előzetes tárgyfelvétel volt, majd regisztrációs héten tudod magad aktív státuszba rakni.
Vagy félreértettem volna a kérdést?
Elfogadva Aktív
Új Még nem meghatározott
Így van. Az első sor az első félévem, a második meg majd a mostani. A második után van a sorban, hogy lehetőségek, majd pedig ott beiratkozás, ott pedig az aktív van most bejelölve. Utána pedig egy "nyilatkozom" és egy "vissza" menüpont. És most ezt a nyilatkozom dolgot nem értem, hogy ez nekem vajon kell-e a beiratkozáshoz vagy sem.
Mondjuk a regisztrációs hét hirtelen eszembe sem jutott, köszi, akkor még nem esek kétségbe, hogy valami nincs rendben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!