Érettségi tételek mp3 formátumban?
Figyelt kérdés
Olyan tételek kellenének,amik mp3 vagy hangoskönyv formájában megtalálhatók a neten. Tudnátok segíteni? (Irodalom-nyelvtan,töri,angol esetleg matek...)2012. jan. 18. 18:22
2/5 A kérdező kommentje:
nem álmodozom,létezik ilyen -.-" kösz a segítséget...
2012. jan. 21. 22:12
3/5 anonim válasza:
Álmodozz, hogy tudod majd használni!
4/5 anonim válasza:
Kedves "Álmodozz csak" hajtogató! Az meg sem fordul a pici agyadban, hogy nem puskához kell neki hanem tanuláshoz? Én például pont ilyet keresek, mivel hamarosan vizsgázom, és három gyerekkel vagyok itthon. Plusz egy jó nagy kerttel. A napi teendőimet alig győzöm, nemhogy még neki üljek tanulni.Nagy segítség lenne egy mp3 anyag mosogatás, gyomlálás,kerítés festés közben. Nem is értem akik érdemben nem tudnak segíteni mi a büdös francért írogatnak ide? Kedves kérdező. Ezen az oldalon találni mp3-at [link]
5/5 anonim válasza:
Valaki tud-e újabb linket, mert nem működik az utóbbi válaszadóé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!