Hogy fog sikerülni így a magyar?
Hát még nem érettségire tanulok, de én levelezős vagyok, vannak negyed éves vizsgáim, és most hétfőre kell 8 tétel. Aztán azért...de hát én nekem jó az is, ha 3as lesz kb, vagy persze örülök, ha meglesz...:/
Nagyon nem szeretem, és nem is tudom megtanulni....tehát nagyon parádés lesz, majd kiállni szóbelizni és nézni a tanárt, ő meg arra gondol, hogy engedett el idáig..:D
8 tétel tényleg nem vészes, azt még be is tudod magolni.
Én azt javaslom, hogy saját magadnak dolgozd ki (azzal is tanulsz, és többre is fogsz emlékezni). Vedd elő a tankönyveket, esetleg könyvtárban nézzél másfajta tankönyveket,s ha már világos maga a tétel, akkor lehet,h jobban megérted azt, amit a tanárod lediktált.
Az elemzéstől ne félj. Ha pl verset kell elemezni, akkor: beszélsz a keletkezési körülményekről (ezt meg kell tanulni), ha nem ismered a verset, akkor elmondod,h miről szól, és,h milyen költői eszközök, költői képek vannak benne, ez nem nehéz
8? Hat nekunk 20 irodalom, 20 nyelvtan. Mi a 8?:)
Hat nekem nem megy vhogy..most voltak vizsgaim mindenbol. Irodalomnal novella elemzes volt..majd kiderul a jegybol h mennyire ment...remelem erekelheto vmenynire, mert akkor annyira rosszat nem irhattam...:D de sztem rossz eltt.:)
Haha...mar nevetek az egeszen :)
Jo moka volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!