El vagyok keseredve, tényleg nincs manapság ilyen tanfolyam?
Figyelt kérdés
Jelenleg gyed-en, nemsokára gyesen vagyok, és hasznosan szeretném tölteni az időm, tanulni szeretnék.Diplomám, plusz egy szakmám már van, nyelvvizsgám is, de szeretnék egy teljesen új dolgot is tanulni:Vendéglátás.8 évig dolgoztam benne, diákként majd fősuli alatt és utána is.Szerettem, de papírom nincs róla.De ha már ilyet tanulok, akkor az ebben megszerezhető legmagasabbat, tehát vendéglátó-üzletvezetőit.De több helyen érdeklődtem azt mondták, ez már étkezdés néven futott eddig, de már ez se jó, új név lesz, de még nem tudják mi...Lassan kifutok az időből, tényleg sehol nem szerezhetek ilyet??Valaki tud erről valamit?2012. jan. 16. 12:27
1/6 anonim válasza:
vendéglátóipari szakmenedzser néven van felsőfokú szakképzés a legtöbb egyetemen/fősulin
ez gyakorlatilag egyetemi berkeken belüli képzés, ami diplomát nem ad, hanem szakképzettséget
sztem ez jó volna neked
2/6 anonim válasza:
bocs vendéglátó szakmenedzser helyesen a megnevezése:)
"ipari" nélkül
1.vagyok
ez volna ez nem tudom megfelelne-e ez neked
3/6 anonim válasza:
ez amúgy tul.képp OKJ-s képzésnek fele meg
csak ahogy írtam, egyetemi szinten bonyolódik a képzés
és ugyanúgy hallgatói jogviszonyod lenne mint egy egyetemistának csak nem diplomával zárul
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de sajnos nekem ennél kicsit rövidebb, gyorstalpalós képzés kéne, hogy egyből ebbe tudjak visszamenni majd dolgozni:(
2012. jan. 16. 13:47
6/6 anonim válasza:
létezik vendéglős okj is,ahol munkarendet, árubeszerzést,és mindenféle vendéglátással kapcsolatos teendőt tanulsz. sajnos nem tudom mi a képzés hivatalos neve,de létezik,öcsém tavaly végzett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!