Van rá esélyem? Egyáltalán gondolkozzam ebben?
Nem olyan vészes bejutni, de persze sok mindentől függ. Melyik iskolában gondolkozol? Ebből is vannak gyengébbek, erősebbek, érdemes egy erősebbel megpróbálkoznod, mivel könnyebben kaphatsz majd később munkát. Ezen kívül van alkalmassági vizsga, amely éneklésből, pszichológiai tesztből, logopédiai gyakorlatból és testnevelési felmérésből áll. Ez sem vészes, viszont nagyon kell figyelned, hogy tiszta hangod legyen, ajánlom, hogy addig képezd magad, kérd meg az énektanárodat, hogy segítsen. Az egyik ismerősömet pl a kiejtése miatt nem vették fel, nem ejtett szépen egy két betűt. Erre azt tudom mondani, hogy gyakorolj sokat.
Egyébként a pontszámok nem vészesek, elég egyszerű dolognak mondanám.
De, hogy legyen hátulütője is a dolognak. Egyre kevesebb gyerek van és egyre több óvónő. Én egy kis faluban élek, csak innen a környékből 8 olyan lányt ismerek, aki ezen a szakon tanul. ÉS ez csak az én ismeretségi köröm. Gondoltam ezt is megosztom. Remélem segítettem. Ha bármi kérdésed van, írj bátran :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!