Basztatnak a suliban, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 15:30
1/3 anonim válasza:
Az attól függ, hogyan, kik és miért.
2/3 anonim válasza:
Próbálj választékosabban fogalmazni, ne dörgölődj senkihez, maradj kivülálló,de ha minden kötél szakad, fuss el.
3/3 anonim válasza:
Ha megdobnak kővel dobd vissza kettővel. :) Én is így tettem tavaly.Nem vagyok népszerű, és nincs is túl sok barátom, sokan basztattak, és végül az egyiket meg is bosszúltam.Tegyél a székére rajzszeget pl.De amúgy az is jó megoldás hogy szólsz az osztályfőnöknek, szüleidnek, rengeteg ilyen eset van.Esetleg csak fenyegesd őket azzal hogy ha nem fejezik be szólni fogsz az oszinak, vagy szüleidnek.És ha még egyszer tényleg basztat, akkor tedd is meg.Nem lesz semmi, a szüleid felkeresik esetleg mobilon az ő szüleit, és megbeszélik, másnap meg bocsánatot kér és nem fordul többet elő.Velem is megesett.. Szóltam anyumnak és másnap már bocsánatot kértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!