Mit tegyek évvégén kitűnő akarok lenni és 4-ből is négyesre állok?
3 négyessel bekersülz a jeles tanulok közé, színötössel a kitűnők közé.
Szal jeles lehetsz még ha tesi megvan.
Az is jó....évkönyvbe azt is beírják
Ha töriből nem kell sok vigyél kiselőadást, és nyaggasd a tanárt, hogy felelni szeretnél..Tesiből lehet csak nyalizni tudsz:S Nyelvtanból nem tudom mit vettetek utoljára, de ha olyan abból is felelj, akár most magadtól plusz osztályás előtt az ötösért..ugyanigy irodalom ha megoldható. Nem tudom fogtok-e még írni, ha igen gondolom tudod hogy 5ösnek kell lennie:D
Az meg nem biztos hogy igaz, hogy azért vagy négyes mert annyi a tudásod..lehet véletlenül becsúszott egy rosszabb jegy, de amúgy ötös lennél, lehet a tanár k*csög, vagy történt valami..Mindenesetre sok sikert az ötösökhöz:)
Ne nyalizz, az elég gáz.
Ha úgy állsz négyesre, h pl. 4,3-mal, akkor érdeklődj a tanárnál h mit lehetne tenni. Kérd meg h felelhess, írhass dolgozatot, csinálhass kiselőadást, gyűjthess anyagot vagy akármi.
Ha 3,9-el vagy négyes, akkor meg hagyd, abból nem lesz ötös.
Hát igen nem sok kell töriből:4.5 re
nyelvtanból 4.2 re
irodalomból 4.5 re
tesiből 4.2 re
állok!!!és nagyon köszi a válaszokat voltak akik önbizalmat adtak és voltak akik nem !!!de nagyobb átlagba örülök!!
MAdj azt is kiirom hogy hanyas leszek évvégén!!!:D
szorítsatok!!:D
nah kitűnő lettem:D nem kellett nyaliznom a töri ötös lett:D
nyelvtan ból megmondta a tanár hogy hiába állos 4 esre akkor is én vagyok a legjobb tanuló:D ezért kaptam irodalomból ötöst:D tesiből pedig:Dmegkaptam:D már 8.dikos vagyok eddig csak 5öst szereztem:D remélem négyes nem lesz:D aki amugy az 1 kommentet irta az nagyon egy ****** aki sokat irt azt hiszem aki mondta hogy k*csög a tanár:D neki szeretném megköszönni mert erőt adott:Da tanuláshoz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!