Honnan szerezhetek felsőoktatásba felvételi jelentkezési lapot?
Figyelt kérdés
Könyvesboltban árulják a tájékoztatót, ahhoz van egy, de nekem csak maga a jelentkezési lap kéne, nem tudok annyi pénzt kiadni egy könyvért, amire nincs szükségem. Megkérdeztem és azt mondták, interneten jelentkezzek, de azt nem tudom megoldani, és egyébként is rengeteg rosszat hallottam róla ismerősöktől tavaly.2012. jan. 8. 09:52
1/5 anonim válasza:
Pedig jó a netes jelentkezés, csak időben kell csinálni, amikor még nem rohanja le mindenki.
Jelentkezési lapot szerintem a postán keress, úgy emlékszem, ott lehet venni.
2/5 anonim válasza:
Borzalmas a netes jelentkezés, legalábbis tavaly sokat kellett vele küszködni. Én is úgy tudom, hogy postán lehet venni jelentkezési lapot. De úgy is csinálták sokan, hogy megvették a tájékoztatót, de neten jelentkeztek, a lapot pedig odaadták azoknak, akik papíron akarták benyújtani a jelentkezést. Szerintem érdeklődj az osztálytársaidnál, hátha tud valamelyikük adni.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok.
Akkor nekem biztos szerencsém volt, mert tavaly és tavalyelőtt is neten jelentkeztem.
4/5 anonim válasza:
Bocsi, nem bántásból mondtam, csak nálunk az egész osztály szenvedett vele, szinte mindent kétszer kellett kitölteni, mert nem fogadta el. De lehet, hogy mi csináltuk rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!