Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hányastól 5-ös egy átlag?

Hányastól 5-ös egy átlag?

Figyelt kérdés
Megtudnátok mondani, az átlag határokat? Nem csak az 5-ösre vagyok kíváncsi, hanem az összesre. Általános iskola 7. osztályos tanuló vagyok. Előre is köszi a válaszokat!:)
2012. jan. 5. 10:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Jegyeknél nem nagyon szokták ,5-re megadni a jobbat, az kétesnek számít. Mert pl. ha van egy négyesed és egy ötösöd, az 4,5, de erre elég ritkán adnak ötöst, mivel egyértelműen látszik, hogy te 4 és 5 között vagy.

De szabály nincs rá, ez minden tanárnál egyéni, plusz nem csak az átlagot nézik, hanem a jegyeket is (pl. egy kiugró rossz jegyet van hogy nem számolnak), illetve hogy mennyire vagy szorgalmas azon az órán, meg hogy mennyire szeret a tanár.

Neked szerintem megadja, mivel az egyessel sokszor elnézőbbek, hogy jól van, egyszer nem tanult, de a többi jegyedből azért látszik hogy tudod, csak az 1es húzza le az átlagod.

2012. jan. 5. 17:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, utolsó előttinek: majd megszokom, még új vagyok^^
2012. jan. 5. 22:38
 13/14 anonim válasza:
Nem kell megszoknod, csak a bunkó parasztok kötözködnek nyugi!
2021. ápr. 30. 07:30
 14/14 anonim válasza:
Nálam 4,75 től kötelező 5-öst adni, 4,5 től meg lehet (a tanáron múlik)
2022. jan. 15. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!